1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Brother op de werkplek

Brother op de werkplek

Op maatgemaakte printoplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Er is keuze uit een complete line-up van apparaten en services die voldoen aan de eisen en wensen van bedrijven en organisaties van iedere omvang, zodat teams en medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. Onze printoplossingen zijn schaalbaar en bestaan uit innovatieve apparaten die worden ondersteund door onze ervaren product specialisten.

Contact met onze specialisten

Transformeer uw bedrijf

Zorg dat uw medewerkers en afdelingen op ieder moment gebruik kunnen maken van veilige en efficiënte print- en scanoplossingen.
Dit kunt u realiseren met Brother apparatuur die zowel duurzaam als kostenefficiënt is en daarnaast ook beschikt over de print- en scanmogelijkheden die nodig zijn binnen dynamische werkplekken.

White padlock on a blue shield

Beveiliging

 

Two piles of blue coins

Kostenefficiëntie

 

Three arrows in blue forming the recycling symbol

Duurzaamheid

 

Printer on cabinet with bubble and hacker icon in air

Beveiliging

Beveiliging van bedrijfsgegevens.

Binnen de moderne werkomgeving zijn bijna alle technologische apparaten met elkaar verbonden en dit brengt diverse risico's met zich mee. Onze print- en scanapparaten, services en oplossingen bieden beveiliging op netwerk-, apparaat- en documentniveau, zodat vertrouwelijke informatie niet kan worden onderschept en mogelijke indringers worden geblokkeerd. Wij bieden print- en scanbeveiliging op drie niveaus:

  • Netwerkbeveiliging
  • Apparaatbeveiliging
  • Documentbeveiliging

Contact met onze specialisten Meer info over beveiliging

Two men and three women sat around a table, laptop, plants, documents

Kostenefficiëntie

Verbeter de productiviteit en houd grip op de kosten

Operationele structuren worden binnen bedrijven steeds complexer. Onze specialisten kunnen u daarom helpen om de gehele printinfrastructuur te optimaliseren, zodat u eenvoudig inzicht, zekerheid en controle heeft over de kosten.

Wij bieden hiervoor diverse oplossingen waaronder:

  • Managed Print Service (MPS) - wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw printers, via automatische bestelling en levering van inkt of toner en rapportage van het printgedrag. Hierdoor profiteert u van lagere bedrijfskosten en bent u tevens minder tijd kwijt aan het managen van de printers. MPS geeft u tevens volledige controle over uw printerpark. Hiermee creëert u een printinfrastructuur die gestroomlijnd en op ieder moment eenvoudig op- of afgeschaald kan worden.
  • Optimaliseren van het printerpark - om de efficiëntie en bruikbaarheid te maximaliseren is het belangrijk dat de juiste printers op de juiste plek staan. Onze aanpak op maat zorgt ervoor dat uw medewerkers kunnen beschikken over optimale print- en scanoplossing die precies zijn afgestemd op uw eigen behoeften. Hiermee voorkomt u dat er wordt geïnvesteerd in apparatuur of functionaliteiten die uw organisatie niet nodig heeft.

Contact met onze specialisten Meer info over kostenefficiëntie

Three toner cartidges in mid-air in a recycling symbol with a background of trees

Duurzaamheid

Hergebruik van materialen, zonder restafval.

Overal ter wereld wordt er van bedrijven gevraagd om duurzaam te werken. Wij bieden printapparatuur die deel kan uitmaken van de oplossing. Het minimaliseren van de impact op het milieu is een fundamenteel onderdeel van wat we doen. Van het ontwikkelen van efficiënte en duurzame producten, tot het verantwoord recyclen en hergebruiken van 100% van onze tonercartridges zonder dat er restafval overblijft. Samen met onze partners en klanten zijn wij op weg naar een duurzamere en klimaatneutrale toekomst.

Onze oplossingen voor duurzaamheid omvatten:

  • Duurzame printtechnologie
  • Onderhoud en reparaties
  • Gratis recycleprogramma voor cartridges

Contact met onze specialisten Meer info over duurzaamheid

Ga naar onze blogs

Lees meer over hoe bedrijven de productiviteit en de beveiliging kunnen verbeteren en duurzaam kunnen werken.

 

Wig, will, paper on table

Veilig documentbeheer in de juridische sector

We kijken naar de uitdagingen waarmee advocatenkantoren te maken hebben en de oplossingen die ze hebben geïmplementeerd om efficiënter, productiever en effectiever te werken.

Lees het blog
Office with desk lamp, desk, laptop, plan, stationary

Verantwoordelijkheid voor apparatuur op de thuiswerkplek

Wij onderzoeken wie verantwoordelijk is voor het inkopen, beheren en onderhouden van apparatuur die medewerkers nodig hebben om hun werk effectief en productief te kunnen doen.

Lees het blog
Blue and white umbrellas, back of people walking

Vijf manieren om duurzaam zakelijk te printen

Bedrijven die milieuvriendelijk printen belangrijk vinden, zouden het duurzaamheidsaspect in hun aankoopbeslissing mee moeten nemen. Bekijk onze checklist waar u daarbij op moet letten. 

Lees het blog