Woman at a desk with a computer and a headset on

Brother staat ‘At your side’

Bij Brother beseffen we dat elke organisatie anders is. Daarom nemen wij de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen en een print- of scanoplossing te ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Door inzicht te krijgen in uw behoeften en vereisten, streven wij ernaar een op maat gemaakte oplossing te creëren waarmee u efficiënt kunt werken en die daarnaast voordelig is voor uw bedrijf. 

Onze 'At your side' filosofie betekent dat we u eersteklas service bieden en uw printbehoeften in kaart brengen om er zeker van te zijn dat uw bedrijf of organisatie precies krijgt wat er nodig is, zowel nu als in de toekomst. 

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen. 

 
Wat zijn de volgende stappen?
  • Een van onze specialisten zal contact met u opnemen om inzicht te krijgen in de vereisten en behoeften van uw bedrijf
  • Wij zullen u vervolgens een offerte op maat aanbieden die is afgestemd op uw organisatie
  • Wij zorgen er vervolgens voor dat u aan de slag kunt en staan 'At your side' om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt

Velden gemarkeerd met een sterretje(*) zijn verplicht
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.