Originele Brother TN-3600XL zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-3600XL zwarte tonercartridge met hoge capaciteit. Print 6.000 pagina's.

€ 230,15 incl. btw

€ 190,21 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Print tot 6.000 pagina's in overeenkomst met ISO/IEC 19752

Hoogwaardige originele Brother zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

TN3600XL Brother toner cartridge top down view on a white background

Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridges is uw garantie verzekerd

Deze TN-3600XL zwarte tonercartridge is ook verkrijgbaar in een voordeligere uitvoering met super hoge capaciteit - TN-3600XXL

Eigenschappen

  • Print tot 6.000 pagina's in overeenkomst met ISO/IEC 19752
  • Hoogwaardige originele Brother zwarte tonercartridge met hoge capaciteit
  • Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridges is uw garantie verzekerd
  • Deze TN-3600XL zwarte tonercartridge is ook verkrijgbaar in een voordeligere uitvoering met super hoge capaciteit - TN-3600XXL

Beschrijving

Met deze betrouwbare TN-3600XL zwarte hoge capaciteit tonercartridge maakt u altijd zonder problemen duidelijke en heldere zwart-wit afdrukken.  

Speciaal ontworpen voor het printen van documenten die lang bewaard moeten blijven en niet gaan vlekken of binnen verloop van tijd vervagen. Geschikt voor professionele zwart-witlaserprinters van Brother. 

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Originele Brother TN-3600XL tonercartridge - Iedere keer de moeite waard. 

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

Samen met Brother kunt u lege tonercartridges zonder extra kosten recyclen.

Wij doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en moedigen onze klanten aan om hieraan bij te dragen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om originele gebruikte Brother cartridges te recyclen.

In de verpakking van een nieuwe Brother tonercartridge of ander verbruiksartikel zit een retourlabel waarmee u lege cartridges of drums kosteloos naar ons kunt terugsturen. U kunt het gratis verzendlabel ook downloaden via onze website.

Door te recyclen helpt u mee om het milieu te beschermen en ondersteunt u tevens non-profitorganisatie Cool Earth. Wij verzekeren u dat er absoluut niets naar de vuilstort gaat en dat lege cartridges die we niet opnieuw kunnen gebruiken, worden gerecycled. Zo draagt u bij aan een duurzame circulaire economie.

Laten we samen zorgen voor een betere leefomgeving! Recycle gratis lege inkt- en tonercartridges.

 

Terug naar boven