Originele Brother TN-2510XL zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-2510XL zwarte tonercartridge met hoge capaciteit. Print tot 3.000 pagina's.

€ 129,20 incl. btw

€ 106,78 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print tot 3.000 pagina's in overeenkomst met ISO/IEC 19752

Originele Brother zwarte tonercartridge van hoge kwaliteit

Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

TN2510XL toner cartridge carton

Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridge is uw garantie verzekerd

Vakkundig ontworpen om uw printer optimaal te laten presteren

De TN-2510XL is een tonercartridge met super hoge capaciteit, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd

Eigenschappen

  • Print tot 3.000 pagina's in overeenkomst met ISO/IEC 19752
  • Originele Brother zwarte tonercartridge van hoge kwaliteit
  • Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridge is uw garantie verzekerd
  • Vakkundig ontworpen om uw printer optimaal te laten presteren
  • De TN-2510XL is een tonercartridge met super hoge capaciteit, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd

Beschrijving

Met deze originele TN-2510XL super hoge capaciteit tonercartridge maakt u altijd duidelijke en heldere kleurenafdrukken. Deze tonercartridge print meer pagina’s en is ideaal voor gebruikers die te maken hebben met grotere printvolumes. Naast lagere kosten per pagina  bespaart u tijd doordat de cartridge minder vaak vervangen hoeft te worden. 
De cartridge is speciaal ontworpen voor het printen van documenten die lang bewaard moeten blijven en niet gaan vlekken of binnen verloop van tijd vervagen. 

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten. 
 
Originele Brother TN-2510XL tonercartridge met super hoge capaciteit - elke keer weer de moeite waard.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

EcoPro logo

Wat is een EcoPro abonnement? 

EcoPro is een handige en voordelige manier van printen voor thuiskantoren en kleine bedrijven. Cartridges worden automatische gratis geleverd precies wanneer u deze nodig heeft. Met het abonnement kunt u flink besparen op de printkosten en bent u verzekerd van doorlopende garantie op uw printer. Daarnaast kunt u helpen om afval te verminderen door lege inktcartridges kosteloos naar ons terug te sturen.

Brother Mobile Connect Print from anywhere

Printen op afstand

Met de remote print functie in de Brother Mobile connect app, kunt u onderweg of op locatie bestanden naar de printer sturen en afdrukken. Zo kunt u rustig blijven werken en zullen de documenten bij terugkomt netjes geprint voor u klaarliggen. U kunt ook notificaties instellen die melding maken wanneer de printopdracht correct is uitgevoerd.

Samen met Brother kunt u lege tonercartridges zonder extra kosten recyclen.

Wij doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en moedigen onze klanten aan om hieraan bij te dragen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om originele gebruikte Brother cartridges te recyclen.

In de verpakking van een nieuwe Brother tonercartridge of ander verbruiksartikel zit een retourlabel waarmee u lege cartridges of drums kosteloos naar ons kunt terugsturen. U kunt het gratis verzendlabel ook downloaden via onze website.

Door te recyclen helpt u mee om het milieu te beschermen en ondersteunt u tevens non-profitorganisatie Cool Earth. Wij verzekeren u dat er absoluut niets naar de vuilstort gaat en dat lege cartridges die we niet opnieuw kunnen gebruiken, worden gerecycled. Zo draagt u bij aan een duurzame circulaire economie.

Laten we samen zorgen voor een betere leefomgeving! Recycle gratis lege inkt- en tonercartridges.

 

Terug naar boven