Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-245C cyaan tonercartridge 

Brother TN-245C cyaan tonercartridge. Print 2.200 pagina's. 

€ 139,00 incl. btw € 114,88 excl. btw

Met deze originele Brother TN-245C cyaan tonercartridge zorgt u ervoor dat uw kleurenprinter moeiteloos opvallende resultaten van professionele kwaliteit blijft leveren. De TN-245C is ook verkrijgbaar in magenta en geel en is compatibel met diverse Brother apparaten.

  • Print 2.200 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners

TN-241BK – Zwarte tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.500 pagina's
TN-245M – Magenta tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's
TN-245Y – Gele tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.200 pagina's

 

Alle Brother cartridges - waaronder deze TN-245C cyaan tonercartridge - worden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing bieden.  

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges overal verkrijgbaar zijn, kunt u ervan uit gaan dat deze niet perfect afgestemd zijn op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat. Het oplossen van deze problemen kan in sommige gevallen hoge kosten met zich meebrengen.

Deze originele TN-245C tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen.

Toepassing