Originele Brother DR-3600 drum unit

Brother DR-3600 drum unit. Print tot maximaal 75.000 pagina's.

€ 383,57 incl. btw

€ 317,00 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print tot maximaal 75.000 pagina's (3 pagina’s per printopdracht)

Brother verbruiksartikelen zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Met het gebruik van deze originele Brother drum unit is uw garantie verzekerd

Productinformatie

Brother DR3600 drum unit facing forward on a white background

Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden

Eigenschappen

  • Print tot maximaal 75.000 pagina's (3 pagina’s per printopdracht)
  • Brother verbruiksartikelen zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother drum unit is uw garantie verzekerd
  • Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden

Beschrijving

Deze originele drum unit is vakkundig ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-3600 drum unit zorgt ervoor dat uw printer elke afdruk uitstekende printresultaten behaalt, zodat u verzekerd bent dat belangrijke documenten worden afgedrukt met de beste kwaliteit.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een DR-3600 drum unit.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele Brother DR-3600 drum unit garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Het gebruiken van Brother verbruiksartikelen is de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus vandaag nog de DR-3600 drum unit van Brother – ontworpen om uw Brother printer optimaal te laten werken en u op de lange termijn de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother verbruiksartikelen zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis op te sturen voor recycling. 

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent. Hoewel er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn, garandeert alleen een originele Brother drum unit u de garantie dat uw printer correct en efficiënt zal blijven werken.

support at your side

Wij staan 'At your side'

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

Samen met Brother kunt u lege tonercartridges zonder extra kosten recyclen.

Wij doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en moedigen onze klanten aan om hieraan bij te dragen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om originele gebruikte Brother cartridges te recyclen.

In de verpakking van een nieuwe Brother tonercartridge of ander verbruiksartikel zit een retourlabel waarmee u lege cartridges of drums kosteloos naar ons kunt terugsturen. U kunt het gratis verzendlabel ook downloaden via onze website.

Door te recyclen helpt u mee om het milieu te beschermen en ondersteunt u tevens non-profitorganisatie Cool Earth. Wij verzekeren u dat er absoluut niets naar de vuilstort gaat en dat lege cartridges die we niet opnieuw kunnen gebruiken, worden gerecycled. Zo draagt u bij aan een duurzame circulaire economie.

Laten we samen zorgen voor een betere leefomgeving! Recycle gratis lege inkt- en tonercartridges.

 

Terug naar boven