Originele Brother DR-2510 Drum unit

Brother DR-2510 drum unit. Print tot maximaal 15.000 pagina's.

€ 143,03 incl. btw

€ 118,21 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print tot maximaal 15.000 pagina's (1 pagina per printopdracht)

Hoogwaardige originele Brother drum unit

Brother verbruiksartikelen zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

DR2510 carton

Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden.

Eigenschappen

  • Print tot maximaal 15.000 pagina's (1 pagina per printopdracht)
  • Hoogwaardige originele Brother drum unit
  • Brother verbruiksartikelen zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Dit onderdeel is ontwikkeld door Brother en volledig afgestemd om te werken in combinatie met uw Brother printer waardoor optimale afdrukresultaten gegarandeerd kunnen worden.

Beschrijving

Deze originele drum unit is speciaal ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-2510 drum unit zorgt ervoor dat uw printer elke afdruk uitstekende printresultaten behaalt, zodat u verzekerd bent dat belangrijke documenten worden afgedrukt met de beste kwaliteit.

Wanneer uw printer daarom vraagt, raden wij u aan om de drum unit te vervangen door een origineel Brother DR-2510, zodat u verzekerd blijft van topkwaliteit afdrukken en problemen voorkomt. Als u de drumt unit blijft gebruiken boven het aanbevolen aantal afdrukken, zullen de printresultaten minder worden en kan de printer beschadigd raken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

Samen met Brother kunt u lege tonercartridges zonder extra kosten recyclen.

Wij doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en moedigen onze klanten aan om hieraan bij te dragen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om originele gebruikte Brother cartridges te recyclen.

In de verpakking van een nieuwe Brother tonercartridge of ander verbruiksartikel zit een retourlabel waarmee u lege cartridges of drums kosteloos naar ons kunt terugsturen. U kunt het gratis verzendlabel ook downloaden via onze website.

Door te recyclen helpt u mee om het milieu te beschermen en ondersteunt u tevens non-profitorganisatie Cool Earth. Wij verzekeren u dat er absoluut niets naar de vuilstort gaat en dat lege cartridges die we niet opnieuw kunnen gebruiken, worden gerecycled. Zo draagt u bij aan een duurzame circulaire economie.

Laten we samen zorgen voor een betere leefomgeving! Recycle gratis lege inkt- en tonercartridges.

 

Terug naar boven