Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-PR831 label tapecassette – zwart op premium goud, breedte 12 mm

Brother TZe-PR831 zwart op premium goud labeltape – breedte 12 mm

€ 23,66 incl. btw € 19,55 excl. btw

Op voorraad

De originele gelamineerde TZe-PR831 premium labeltape heeft een sprankelende goudkleurige achtergrond en geeft een exclusieve uitstraling aan badges, naamplaatjes en is een geweldige toevoeging om geschenken en hobbyprojecten extra waarde te geven. De slijtvaste gelamineerde toplaag zorgt ervoor dat het label goed wordt beschermd tegen beschadiging en weersinvloeden, waardoor het label zeer lang mee gaat. Te gebruiken in combinatie met alle Brother P-touch labelprinters waar het TZ of TZe logo op de behuizing staat.

  • Witte tekst op premium goud label
  • 12 mm breed, 8 m lengte
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze TZe-PR831 premium gelamineerde labeltape is door Brother uitvoerig getest zodat u kunt rekenen op zeer duurzame en betrouwbare labels.

Of u nu archiefmappen binnen het kantoor wilt labelen, naambadges, signalering of labels voor unieke hobbyprojecten en cadeaus wilt maken, deze premium labeltape zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Deze veelzijdige gelamineerde TZe-PR831 tape is samengesteld uit meerdere lagen en biedt de mogelijkheid labels te maken die net zo helder en leesbaar blijven als op de dag dat ze werden aangebracht.

Door te kiezen voor de originele Brother TZe-PR831 tapecassette, blijft uw labelprinter optimaal werken en maakt u sterke, slijtvaste labels die opvallen en goed leesbaar blijven.

Toepassing