Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. PT-H75

PT-H75

Handlabelprinter

De compacte handlabelprinter P-touch H75 is ideaal voor gebruik thuis en op kantoor. Met een groot aantal tapecassettes in verschillende breedtes en kleuren zult u ontdekken dat u de P-touch H105 niet meer kunt missen. Verhoog de efficiëntie door zaken als schoolspulletjes van de kinderen, dossiermappen, cd-doosjes en persoonlijke bezittingen duidelijk te markeren met een Brother P-touch-label.

Belangrijkste functies

  • Afdruksnelheid tot 10 mm/sec
  • LCD-scherm 1 regel van 12 tekens
  • Tot 2 regels op 1 tape
  • Labelbreedte 3.5 - 12 mm
  • 292 tekens en 83 symbolen
  • Werking op batterijen type AAA of adapter (optie)

Overzicht

PT-H75 handlabelprinter

 

Draagbaar model voor TZ-tapes van 3.5 tot 12 mm

 

De lichtgewicht P-touch H75 heeft een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp dat goed in de hand ligt. Met zijn duidelijk afleesbare scherm en de ingebouwde sjablonen voor veelgebruikte soorten labels, zoals tabbladen of de ruggen van cd-doosjes, is deze labelprinter de ideale keuze voor thuis.

U maakt precies de labels die u wilt met een van de 9 beschikbare lettertypen, een keuze uit de meer dan 80 symbolen en de 6 decoratieve kaders.

De ingebouwde snijeenheid garandeert dat de labels steeds netjes en op de juiste lengte worden afgesneden. 

Er is een speciale cassette met opstrijktape om sportkleding voor school te markeren met de naam van uw kind - u drukt eenvoudigweg het label af, knipt het op maat en strijkt het op de kleding.

 Standaard AAA-alkalinebatterijen voor extra gebruiksgemak.

Verbruiksartikelen en accessoires