Originele Brother TZe-435 tapecassette – wit op rood, breedte 12 mm

Brother TZe-435 wit op rood labeltape – breedte 12 mm

€ 22,84 incl. btw

€ 18,88 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 12 mm, lengte 8 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZe435

  • breedte 12 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-435 tapecassette is geschikt voor gebruik in een breed assortiment aan Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij het makkelijk leesbare rood op wit design – erg handig dus voor thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-435 tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde TZe-435 labeltape wit op rood is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkplek en biedt uitkomst bij het labelen van allerlei zaken, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Terug naar boven