Originele Brother DK-22211 doorlopende labelrol – film - zwart op wit, breedte 29 mm

Brother DK-22211 zwart op wit doorlopende labelrol - film – breedte 29 mm en lengte 15,24 meter - doorlopende rol

€ 29,08 incl. btw

€ 24,03 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

doorlopende rol, 29 mm x 15,24 m

Originele Brother duurzame filmlabelrol van hoge kwaliteit

Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Productinformatie

DK22211 and Roll

  • doorlopende rol, 29 mm x 15,24 m
  • Originele Brother duurzame filmlabelrol van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke, duurzame resultaten

Beschrijving

Deze originele Brother DK-22211 duurzame filmlabels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende labeltoepassingen. De labels zijn duurzaam en kunnen precies op de gewenste maat worden afgesneden. Ideaal voor labels met logo's, barcodes en bezoekerspasjes of verzendlabels.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Brother DK-22211 doorlopende witte filmlabelrol is uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzame en betrouwbare kwaliteit te bieden. De filmtape maakt gebruik van rechtstreekse thermische afdruktechnologie en heeft een sterke kleefkracht.

Reken op professionele resultaten met deze labelrol die geschikt is voor logo's, barcodes, bezoekerspasjes of verzendlabels. De DK-22211 labelrol is duurzaam en ontworpen volgens hoge specificaties en geschikt voor gebruik in een breed assortiment aan Brother QL labelprinters.

Door voor de Brother DK-22211 doorlopende labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-22211 bent u er zeker van dat u kwaliteitslabels creëert die goed leesbaar blijven en dankzij de sterke kleefkracht lang blijven zitten.
Terug naar boven