Originele Brother DK-22210 doorlopende labelrol – papier – zwart op wit, breedte 29 mm

Brother DK-22210 zwart op wit doorlopende labelrol - papier – breedte 29 mm en lengte 30,48 meter

€ 13,72 incl. btw

€ 11,34 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 29 mm en lengte 30,48 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

DK22210 and Roll

  • Breedte 29 mm en lengte 30,48 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

U heeft de flexibiliteit om zelf labels van elk gewenste lengte op maat te creëren, voor enveloppen, mappen, dossiers, schapaanduiding of andere zaken. De DK-22210 doorlopende labelrol heeft een sterke hechtlaag die zorgt voor permanente kleefkracht, waardoor deze erg handig is zowel bij u thuis als op kantoor.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

De DK-22210 is perfect voor het maken van labels voor mappen, enveloppen of schapaanduiding, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze doorlopende papiertape is ontworpen om aan uw specifieke labeleisen te voldoen. Hierdoor kunt u labels maken van exact de gewenste maat, omdat u de labels zelf op de juiste lengte kunt afsnijden.

U kunt het overzicht thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij de originele DK-22210 labelrol zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22210 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzame en betrouwbare kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22210 labelrol zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.
Terug naar boven