Originele Brother DK-22113 doorlopende labelrol – film - zwart op transparant, breedte 62 mm.

Brother DK-22113 zwart op transparant doorlopende labelrol - film - breedte 62 mm en lengte 15,24 meter

€ 82,40 incl. btw

€ 68,10 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Breedte 62 mm en lengte 15,24 meter

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

DK22113 and Roll

  • Breedte 62 mm en lengte 15,24 meter
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

U heeft de flexibiliteit om zelf labels van elk gewenste lengte op maat te creëren, voor enveloppen, mappen, dossiers, schapaanduiding of andere zaken. De DK-22113 doorlopende labelrol heeft een sterke hechtlaag die zorgt voor permanente kleefkracht, waardoor deze erg handig is zowel bij u thuis als op kantoor.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze zwart op transparant DK-22113 doorlopende labelrol is uitvoerig door Brother getest om u de beste en meest betrouwbare kwaliteit te bieden. De tape is gemaakt van duurzame, plastic film en maakt gebruik van de nieuwste rechtstreekse thermische afdruktechnologie en heeft een uitstekende kleefkracht.

U kunt het overzicht thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij de originele DK-22113 labelrol zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22113 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzame en betrouwbare kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22113 labelrol zorgt u ervoor dat uw labelprinter optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.
Terug naar boven