Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-3217VAL voordeelverpakking met inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel

Originele Brother LC-3217VAL voordeelverpakking met inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print tot 550 pagina's.

€ 78,83 incl. btw € 65,15 excl. btw

Deze LC-3217VAL voordeelverpakking bevat één cartridge van elke kleur: zwart, cyaan, magenta en geel.  Zorg dat u altijd inkt achter de hand heeft en kies voor de originele Brother inktcartridges die perfect geschikt zijn voor uw Brother printer.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-3217VAL  inktcartridges – Iedere keer de moeite waard

  • Elke cartridge print 550 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking
  • Voordeliger dan losse inktcartridges, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-3217 inktcartridges is uw garantie verzekerd

Overzicht

Wanneer het tijd is om uw inktcartridges te vervangen, kunt u het beste kiezen voor de Brother LC-3217VAL voordeelverpakking, zodat u voordelig uit bent en uw printer probleemloos blijft werken.

De LC-3217VAL voordeelverpakking bevat:

LC-3217BK - Zwarte inktcartridge voor 550 pagina's
LC-3217C - Cyaan inktcartridge voor 550 pagina's
LC-3217M - Magenta inktcartridge voor 550 pagina's
LC-3217Y - Gele inktcartridge voor 550 pagina's

Hoewel goedkope, niet-originele cartridges overal verkrijgbaar zijn, komt het vaak voor dat deze niet goed zijn afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw printer en het oplossen van deze problemen kan kosten met zich meebrengen.

Deze originele LC-3217VAL voordeelverpakking met inktcartridges van hoge capaciteit in zwart, cyaan, magenta en geel zorgen ervoor dat uw printer probleemloos blijft werken, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent. Tevens heeft u de zekerheid dat u over een printer beschikt waar u altijd op kunt vertrouwen

Toepassing