Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-123BKBP inktcartridge

Brother LC-123BKBP zwarte inktcartridge. Elke cartridge print 600 pagina's.

€ 63,46 incl. btw € 52,45 excl. btw

Zorg ervoor dat al uw documenten de helderheid hebben die ze verdienen met onze Brother LC-123BKBP voordeelverpakking met daarin twee zwarte inktcartridges. Deze originele Brother verbruiksartikelen zijn ideaal voor kleine bedrijven of thuiskantoren en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op hoogwaardige zwart-wit afdrukken, terwijl u op de lange termijn geld bespaart.

  • Bevat 2x zwarte cartridges, elke cartridge print 600 pagina's
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-123BK – zwart
LC-123C – cyaan
LC-123M – magenta
LC-123Y – geel


U gebruikt de zwarte inkt meer dan de andere kleuren. Dit LC-123BKBP multi-pack met daarin twee cartridges werken perfect samen met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van zeer hoge kwaliteit.

Door te kiezen voor een originele LC-123BKBP voordeelverpakking met daarin twee zwarte inktcartridge zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze  cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, kunnen deze vaak inferieure producten leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer toebrengen. Is dit het risico wel waard?

Toepassing