Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-123BKBP inktcartridge

Brother LC-123BKBP zwarte inktcartridge. Elke cartridge print 600 pagina's.

€ 63,46 incl. btw € 52,45 excl. btw

Op voorraad

Zorg ervoor dat al uw documenten de helderheid hebben die ze verdienen met onze Brother LC-123BKBP voordeelverpakking met daarin twee zwarte inktcartridges. Deze originele Brother verbruiksartikelen zijn ideaal voor kleine bedrijven of thuiskantoren en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op hoogwaardige zwart-wit afdrukken, terwijl u op de lange termijn geld bespaart.

  • Bevat 2x zwarte cartridges, elke cartridge print 600 pagina's
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-123BK – zwart
LC-123C – cyaan
LC-123M – magenta
LC-123Y – geel


U gebruikt de zwarte inkt meer dan de andere kleuren. Dit LC-123BKBP multi-pack met daarin twee cartridges werken perfect samen met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van zeer hoge kwaliteit.

Door te kiezen voor een originele LC-123BKBP voordeelverpakking met daarin twee zwarte inktcartridge zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze  cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, kunnen deze vaak inferieure producten leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer toebrengen. Is dit het risico wel waard?