Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-123BK inktcartridge – zwart

Brother LC-123BK zwarte inktcartridge. Print 600 pagina's.

€ 32,03 incl. btw € 26,47 excl. btw

Deze originele Brother LC-123BK zwarte inktcartridge is speciaal ontwikkeld om kwaliteit te garanderen telkens als u een document afdrukt. De speciale functies tegen kleurvervaging zorgen keer op keer voor scherpe, heldere en duurzame kleuren. Zo beschermt u uw printer tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

  • Print 600 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:
LC-123C – cyaan
LC-123M – magenta
LC-123Y – geel

Vertrouw wanneer het tijd is om de inkt van uw printer te vervangen op de Brother LC-123BK zwarte inktcartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope printcartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele LC-123BK zwarte inktcartridge is een uitstekende oplossing voor thuis en op kantoor om de kosten te verlagen en het rendement te verhogen. Zodoende zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Toepassing