Originele Brother LC-1000VALBP inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-1000VALBP inktcartridges zwart, cyaan, magenta en geel. Elke kleurencartridge print 400 bladzijden; zwarte cartridges printen 500 bladzijden.

€ 79,38 incl. btw

€ 65,60 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

De zwarte cartridge print 500 pagina's en elke kleurencartridge print 400 pagina’s conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1000VALBP

  • De zwarte cartridge print 500 pagina's en elke kleurencartridge print 400 pagina’s conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Koop de LC-1000VALBP voordeelverpakking en bespaar flink op originele Brother cartridges. Met de LC-1000BK, LC-1000C, LC-1000M en LC-1000Y hoge capaciteit cartridges vervangt u in één keer al uw inktcartridges en bent u voordelig uit. Met de originele verbruiksartikelen bent u er van verzekerd dat uw printer de beste resultaten blijft leveren.

Meer over dit product...

Alle Brother inktcartridges - waaronder deze in deze LC-1000VALBP voordeelverpakking - werden grondig getest om er zeker van te zijn dat we onze klanten de meest consistente en betrouwbare oplossing kunnen bieden.

Dit voordeelpak bevat vier inktcartridges van hoge capaciteit die langer meegaan dan een standaardcartridge maar dezelfde uitstekende kwaliteit leveren.

Hoewel goedkope, merkloze navulcartridges alom verkrijgbaar zijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw Brother printer. Dit kan leiden tot problemen met zowel de afdrukkwaliteit als de prestaties van uw apparaat - en het rechtzetten van deze problemen kan soms een stevig prijskaartje hebben.

Deze originele LC-1000 vervangende inktcartridges met hoge capaciteit in zwart, cyaan, magenta en geel zorgen ervoor dat uw printer foutloos blijft werken, waardoor u betere waarde op lange termijn krijgt plus de gemoedsrust die voortvloeit uit de wetenschap dat u over een printer beschikt waarop u kunt vertrouwen.

Terug naar boven