Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. TD-4550DNWB

TD-4550DNWB Professionele desktop labelprinter met draadloze/bekabelde netwerkverbinding en Bluetooth

Voor hoogwaardige, doorlopende labels of bonnen met barcodes tot 118 mm breed. Met ingebouwde LAN verbinding voor het eenvoudig delen van printmogelijkheden met meerdere gebruikers. Maakt gebruik van direct thermische printtechnologie, voor scherpe en nauwkeurige afdrukken van hoge kwaliteit.

€ 807,32 incl. btw € 667,21 excl. btw

Compatibel met

De TD-4550DNWB is een gebruiksvriendelijke desktop labelprinter met een intuïtief LCD display, die  zowel aangestuurd kan worden via software applicaties, als stand-alone kan werken via ingebouwde sjablonen.

De TD-4550DNWB is ideaal voor het afdrukken van professionele labels binnen diverse branches zoals magazijnen, logistiek, retail, gezondheidszorg, laboratoria, horeca en de voedselindustrie. Deze thermische labelprinter kan afdrukken op thermische papierrollen tot 118 mm breed in een hoogwaardige printresolutie van 300 dpi.  

Dankzij de brede ondersteuning van vele barcodeprotocollen en diverse gangbare printertalen, kan de labelprinter eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande systemen. De TD-4550DNWB maakt gebruik van direct thermische printtechnologie. Dit biedt diverse voordelen, omdat er vanwege de hittegevoelige coating geen inkt of toner aan te pas komt.

De Bluetooth connectiviteit zorgt ervoor dat smartphones, tablets en andere mobiele apparaten  eenvoudig kunnen worden verbonden via de Mobile Deploy app. Dankzij de draadloze netwerkverbinding (WLAN) kan de labelprinter eenvoudig worden gedeeld met meerdere medewerkers en teams binnen het kantoor.

Deze robuuste, industriële labelprinter is op maat aan te passen aan uw specifieke eisen d.m.v. een reeks accessoires, waaronder een labelstripper en een snijmechanisme. Met alle functies en opties is de TD-4550DNWB een zeer complete en veelzijdige labelprinter die tegemoet komt aan de eisen van professionals binnen magazijnen, logistiek, retail, gezondheidzorg, labaratoria, horeca en de voedselindustrie. 

Kenmerken

  • Gebruiksvriendelijk met verlicht LCD scherm
  • USB, bekabelde netwerkverbinding (LAN), Bluetooth en seriële poort (RS-232C)
  • Professionele printresolutie tot 300 dpi voor scherpe tekst en barcodes
  • Hoge printsnelheden tot 152 mm/sec
  • Print tot maximaal 108 mm breed
  • Geschikt voor labels of bonnen tot maximaal 118 mm

Overzicht

LCD display showing media configuration icon

Intuïtieve LCD

Het geïntegreerde LCD-scherm maakt het opzetten en configureren van een eenvoudige taak. Het scherm met achtergrondverlichting met gebruiksvriendelijke knoppen helpt u snel aan de slag te gaan.

Brother TD-4550DNWB desktop label printer on wooden desk person holding label from label printer

Automatisch verzendlabels detecteren en afdrukken

Via de printerdriver kunnen A4 documenten automatisch worden gescand op de aanwezigheid van verzendlabels of barcodes. Deze worden vervolgens automatisch uit het document gehaald en afgedrukt op één of meerdere verzendlabels. Deze functie is ideaal in combinatie met standaard verzendlabels van grote logistieke dienstverleners en bespaart enorm veel tijd omdat medewerkers de aangeleverde  verzendlabels niet zelf meer hoeven aan te passen. Daarnaast is het mogelijk om op documenten met meerdere barcodes of items, de barcodes te detecteren en deze automatisch af te drukken op individuele labels. 

TD4550_Network

Flexibele verbindingsmogelijkheden

De ingebouwde WLAN/Wi-Fi verbinding zorgt ervoor dat de TD-4550DNWB gebruikt kan worden op de plek waar deze nodig is, zonder rekening te houden met de aanwezigheid van netwerkkabels. Via de bekabelde en draadloze netwerkverbinding hebben meerdere gebruikers binnen de organisatie de mogelijkheid om professionele labels te printen. Via Bluetooth kunnen mobiele apparaten zoals smartphones en tablets eenvoudig verbinding maken om labels af te drukken.

Brother TD-4550DNWB desktop label printer printing food label next to sandwiches

Update op afstand

IT-beheerders kunnen Brother labelprinters op afstand configureren en updaten. Updates kunnen eenvoudig worden geüpload naar een online locatie. Vervolgens wordt de URL gedeeld met de betreffende gebruiker, die de nieuwe configuratie via de Mobile Deploy app kan installeren.

Hand inserting USB cable in to back of Brother TD-4550DNWB desktop label printer

Geïntegreerde USB host aansluiting

Via de standaard ingebouwde USB host aansluiting kan een barcodescanner of weegschaal aangesloten worden. Via een barcodescanner kunnen bestaande barcodes gelezen worden en kan de informatie worden gebruikt om deze te dupliceren, nieuwe barcodes te genereren of andere informatie te printen, via vooraf ingestelde labelontwerpen.

Doctor printing medical label using Brother TD-4550DNWB desktop label printer

Naadloze integratie

Om integratie zo gemakkelijk mogelijk te maken worden de meest gebruikte printtalen ondersteund. Inclusief ZPL II, raster- en CPCL-emulatie, die een naadloze integratie in reeds bestaande systemen mogelijk maakt.

Brother TD-4550DNWB desktop label printer on wooden desk person holding label from label printer

Printen vanaf uw Windows PC

Met de Brother P-touch Editor software is het mogelijk om aangepaste labels te ontwerpen naar uw eigen eisen en behoeften. Voeg bedrijfslogo’s, symbolen en honderden ingebouwde afbeeldingen toe aan uw labelontwerp. Daarnaast kunt u Excel database gegevens koppelen, zodat u snel en efficiënt grote labelopdrachten kunt verwerken.

printing

Software ondersteuning

Brother biedt developers professionele tools om printtoepassingen te integreren. Er zijn printerdrivers beschikbaar voor Windows besturingssystemen en Software Development Kits (SDK’s) om labels te printen vanuit bestaande softwareprogramma's. Software development kits zijn  beschikbaar op:www.brother.eu/developer

sectoren

Geschikt voor diverse sectoren

De labelprinter is bij uitstek geschikt voor het printen van professionele labels binnen diverse bedrijfstakken, zoals magazijnen, logistiek, retail, gezondheidzorg, laboratoria, horeca en de voedselindustrie. Of het nu gaat om labels voor patiëntendossiers binnen de medische sector, of labels met houdbaarheidsdata in de voedselindustrie, de Brother TD-4550DNWB biedt een hoogwaardige printoplossing voor professionals. 

Specificaties

Functies en specificaties

Flashgeheugen 64 MB
RAM 256 MB
Technologie Direct thermisch
Bluetooth Versie 4.2
Bluetooth-profielen SPP, OPP, HCRP, Bluetooth Classic, GATT (Bluetooth Low Energy)
Serieel RS-232C seriële poort (DB9 male)
USB-poort USB versie 2.0 (Full Speed)
Bedrade netwerkaansluiting 10/100Base-TX
Draadloze netwerkaansluiting 802.11a/b/g/n
AirPrint Ja
MFi Ja
Apparaat afmeting (b x d x h) 108 x 155 x 224 mm
Apparaat gewicht 2.08 kg
Netsnoer netspanningsadapter Ja
USB-kabel Ja
Garantiekaart Ja
Adapter Ja
Installatiehandleiding Ja
Bitmaplettertypen Helsinki, Letter Gothic Bold, San Diego, Brougham, Brussels, Gothic
Aantal 1-9999 (ESC/P P-touch Template)
Labeldetectiesensor Ja
Max. labelbreedte 118 mm
Maximale afdruklengte 3000 mm
Maximale afdrukhoogte 108.4 mm
Spiegelbeeld printen Ja
Resolutie (dpi) 300 x 300
Serienummering 1 - 9999 / A - Z / a - z
Afdruksnelheid Tot 152 mm per seconde
Printertalen P-touch Template, Raster, ESC/P, ZPL, ZPL II emulatie, CPCL emulatie
Databasebestandscompatibilteit csv, Microsoft Access, Microsoft Excel
Datum- en tijdstempel Datum en tijd
Instellingen labellengte 25 mm (minimum)
Talen Engels / Deens / Nederlands / Frans / Duits / Italiaans / Noors / Portugees / Spaans / Zweeds / Fins / Tsjechisch / Pools / Hongaars / Vereenvoudigd Chinees / Russisch / Turks / Japans
Invoegtoepassing Microsoft Office (selecteren>klikken>afdrukken) Excel, Outlook, Word
Schermopname Ja
Tekenstijlen Bold, Doorhalen, Omkeren, Cursief, Normaal, Kader, Schaduw, Lichte schaduw, Surround
SDK (Software Development Kit) Ja
Rollen RD rollen (voorgestanst en doorlopend)
Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Accessoires