1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Awards en certificaten
  4. Voortreffelijke A3 all-in-one inkjetprinters

Winnaar 2019 BLI Pick Awards: Outstanding A3 inkjet

Door uitgebreid onderzoek te doen naar de behoeften van onze klanten, kunnen wij een productportfolio presenteren dat erkend en bekroond is door vooraanstaande instanties.

In de BLI Winter Pick Awards 2019 van Buyers Lab zijn twee van onze producten uit het assortiment professionele A3-inkjetprinters, bekroond als winnaars in de categorie ‘Outstanding A3 inkjet All-in-Ones’ . Ontdek hoe deze printers u kunnen helpen om efficiënter te werken.

MFC-J6945DW A3 all-in-one inkjetprinter

Deze professionele all-in-one inkjetprinter is speciaal ontworpen voor een veeleisende kantooromgeving en biedt dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren tot A3-formaat en een grote papiercapaciteit van 500 vel verdeelt over twee papierladen. De optionele super hoge capaciteit inktcartridges waarmee tot wel 6.000 pagina* afgedrukt kan worden, zorgen voor een zeer lage prijs per pagina. Dankzij de geavanceerde scanfuncties kunt u snel en efficiënt documenten opslaan, archiveren of direct delen met medewerkers binnen het kantoor of onderweg. De MFC-J6945DW beschikt over diverse verbindingsmogelijkheden, zoals een bekabelde en draadloze netwerkverbinding en NFC. Daarnaast is het mogelijk om op diverse manieren te printen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

* in overeenstemming met ISO / IEC 24711

MFC-J6947DW A3 all-in-one inkjetprinter

Deze professionele all-in-one inkjetprinter is speciaal ontworpen voor een veeleisende kantooromgeving en biedt dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren tot A3-formaat en een grote papiercapaciteit van 750 vel verdeelt over drie papierladen. De optionele super hoge capaciteit inktcartridges waarmee tot wel 6.000 pagina* afgedrukt kan worden, zorgen voor een zeer lage prijs per pagina. Dankzij de geavanceerde scanfuncties kunt u snel en efficiënt documenten opslaan, archiveren of direct delen met medewerkers binnen het kantoor of onderweg. De MFC-J6947DW beschikt over diverse verbindingsmogelijkheden, zoals een bekabelde en draadloze netwerkverbinding en NFC. Daarnaast is het mogelijk om op diverse manieren te printen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

* in overeenstemming met ISO / IEC 24711

Ontdek de volledige lijn van Professionele A3 inkjetprinters