Toegevoegd aan mandje
 1. Home Brother
 2. Printers
 3. Mobiele printers
 4. PJ-773

PJ-773

Thermische mobiele A4-printer met Wi-Fi

Compatibel met

 • Citrix ready
 • iPrint&Scan compatibel
 • mobile print
Print onderweg of op locatie offertes, facturen en rapporten met de compacte PJ-773 mobiele printer. Ideaal voor zowel dienstverlenende bedrijven met medewerkers in de buitendienst, als voor veiligheids- en hulpdiensten.

Kenmerken

 • Afdruksnelheid tot 8 ppm
 • Afdrukresolutie 300 x 300 dpi
 • Software Development Kit beschikbaar voor Android en iOS®
 • Airprint, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print™, Mopria™ Print Service
 • USB 2.0 Full Speed en Netwerkklaar (draadloos)
 • Gratis app iPrint&Scan voor Android en iOS®

Overzicht

Brother PJ-773 Thermische mobiele A4-printer met Wi-Fi

 

PJ mobiele printer (A4) - 300x300 dpi - 8 ppm - USB 2.0 - WLAN

 

Deze compacte en duurzame mobiele printer is de ideale printoplossing voor buitendienst medewerkers op het gebied van service, verkoop en logistiek. De printer is ook zeer geschikt voor veiligheids- en hulpdiensten, zoals brandweer en ambulancepersoneel. Met dit model beschikken gebruikers over een volledig mobiele printoplossing op A4-formaat. Via de USB en Wi-Fi interface kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met PC’s en laptops. De printer is lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen in een koffer of laptoptas. Met de krachtige Lithium-ion batterij kunnen tot wel 600 afdrukken per acculading worden geprint. De PJ-773 biedt een printsnelheid tot 8 pagina's per minuut en een resolutie van 300 x 300 dpi. Er kan gekozen worden voor thermisch A4-papier of voor papierrollen. Dit maakt de printer bij uitstek geschikt voor het op locatie afdrukken van facturen, service rapporten en pakbonnen. Er zijn diverse optionele accessoires beschikbaar, waardoor de mobiele printer volledig op maat kan worden samengesteld. Zo kan worden voldaan aan specifieke eisen en behoeften van gebruikers of organisaties.

ANWB

Mobiele PJ printers bij de ANWB

De ANWB heeft diverse typen PJ printers ingebouwd in 900 wegenwachtauto’s uit het wagenpark.  De compacte PJ modellen worden gebruikt voor het op locatie printen van de uitgevoerde werkzaamheden en de afdruk geldt tevens als garantiebewijs voor de klant/het lid. ANWB-auto’s moeten in alle weertypen uitrukken en de bestendigheid tegen zware klimatologische omstandigheden is een van de redenen waarom er is gekozen voor de thermische PJ printers van Brother. Lees meer

Mobiele printer voor onderweg of op locatie

De PJ modellen maken gebruik van thermische printtechnologie en bieden een uitstekende mobiele printoplossing op A4-formaat. Thermisch printen staat bekend als de enige betrouwbare printtechnologie voor professionals op locatie. Het is minder gevoelig voor wisselende temperaturen en vochtigheidsgraad in vergelijking met andere mobiele printtechnologieën. Bovendien is er geen kans op morsen of lekken en bespaart het veel tijd, ongemak en extra kosten die het verwisselen van opgebruikte inkt of toner met zich meebrengt.

Compact en lichtgewicht

De PJ-773 is met 480 gram licht in gewicht en zeer compact met een afmeting van 25,5 (B) x 5,5 (D) x 3,0 (H) cm. Hierdoor kan de printer gemakkelijk worden meegenomen in een koffer of laptoptas. Er zijn ook mogelijkheden om dit model in te bouwen op speciale werplekken of in diverse voertuigen. Voor het gebruik in voertuigen zijn diverse optionele accessoires beschikbaar.

Integratie met bestaande mobiele apps en software

Printen via een bestaande app of software was in het verleden nog weleens een struikelblok. Brother biedt naast de standaard printer drivers voor Windows®, Mac en Linux, diverse SDK’s (Software Development Kits) Hiermee kunnen software ontwikkelaars snel en efficiënt printfuncties inbouwen in bestaande software oplossingen, of zelf nieuwe print apps ontwikkelen.

 

Er zijn SDK's beschikbaar voor iOS, Android en Windows® besturingssystemen.

Ga voor meer info naar: http://www.brother.nl/bdc

Wi-Fi en USB verbinding

De flexibiliteit van zowel een bekabelde, als een draadloze verbindingen betekent dat de printer gebruikt kan worden in combinatie met diverse apparaten. Zoals iOS en Android tablets en smartphones. En computers en laptops met Windows, Mac of Linux besturingssystemen. Dataverbinding via Wi-Fi is gegarandeerd snel en veilig via IEEE 802.11b/g/n. Er worden tevens diverse beveiliging protocollen ondersteund, zoals WEP, WPA (2) -PSK, LEAP, EAP-FAST , PEAP, EAP-TTLS en EAP-TLS. Met de ingebouwde ondersteuning voor Wireless Direct, kunnen gebruikers ook rechtstreeks verbinding maken met de printer, zonder te worden aangesloten via een Wi-Fi-router.

AirPrint™, Google Cloud Print and MOPRIA® ondersteuning

Er kan direct geprint worden via standaard apps en software, zonder het vooraf installeren van printer drivers of het integreren van printmogelijkheden in applicaties. De drie meest gebruikte manieren van draadloos printen vanaf mobiele apparaten worden ondersteund. Hierdoor biedt de PJ-773 de meeste afdrukopties van alle modellen binnen de PJ-700 lijn.

Specificaties

Functies en specificaties

Barcodesymbologieën Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Printertype Mono
Max papierformaat A4
Geheugen 32MB
Flashgeheugen 6 MB
Technologie Direct thermal
USB-poort Ver.2.0 (Full Speed)
Wi-Fi Direct Ja
Draadloze netwerkaansluiting Ja, IEEE802.11b/g/n
Ondersteuning van iOS SDK (iOS 5 of recenter)
Android 3.1 of recenter i.c.m. USB)
Apparaat afmeting (b x d x h) 255 x 55 x 30 mm
Apparaat gewicht 480 g
Geleverd met USB kabel
printkop reinigingsvel
Quick Setup Guide
cd-rom (printer driver en handleiding)
Afdruksnelheid A4 8 pagina’s per minuut
Afdrukresolutie 300 x 300 dpi
Emulaties ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Bitmaplettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Contour-/vectorlettertypen Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Ondersteuning van P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix Ready gecertificeerd (Windows)
AirPrint Ja
Mopria™ Print Service Mopria™ Print Service biedt gebruikers eenvoudig toegang tot draadloos printen vanaf smartphones, tablets en andere mobiele apparaten met Android 4.4 of hoger.
Web- en Clouddiensten Google Cloud Print™ Ver.2.0 (Chrome OS™/Android™2.1 of recenter/iOS 3.0 of recenter),
App voor smartphones & tablets Met de gratis applicatie iPrint&Scan kunt u printen vanaf uw Android of iOS smartphone of tablet
Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Accessoires

Verbruiksartikelen