1. Home Brother
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Managed Print Service
 4. Leasing
Brother leasing

Niet kopen maar leasen

Leasen met een looptijd tot 60 maanden

 • Inzichtelijke facturering

 • Gratis levering van verbruiksartikelen

 • Voordelige prijzen voor afdruk per pagina

 • Service contract met leverancier

 • Onderhoudskosten inbegrepen in lease

 

Betalen per pagina – geen verplicht minimum volume

Er wordt een factuur gemaakt op basis van prijs per pagina, waardoor u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum printvolume verplicht. Omdat de geprinte pagina's automatisch worden bijgehouden, heeft u verder geen omkijken naar de administratie. Zo heeft u volledige inzicht over uw uitgaven en uw betalingen. Naast het voordelige maandelijkse leasepercentage, betaalt u alleen wat u daadwerkelijk print. Vanwege de flexibiliteit is ons leaseaanbod zeer interessant voor bedrijven of organisaties die in bepaalde maanden veel of juist heel weinig afdrukken.

Service en onderhoud inbegrepen

Onze printers en all-in-one printers hebben een zeer lage uitval. Bij problemen kan onze supportafdeling u snel en gemakkelijk helpen en indien nodig wordt de printer door ons gerepareerd of vervangen. Onderhoud is bij de service inbegrepen en wordt zonder extra kosten uitgevoerd. Zodoende kunnen u en uw medewerkers zich bezighouden met kerntaken i.p.v. tijd verspillen met het onderhoud of reinigen van de printers of ingewikkelde IT problematiek. Dit bespaart een hoop tijd en werk.

 

Gratis levering van verbruiksartikelen

Als lease klant levert Brother gratis uw verbruiksartikelen. U vermijdt daarmee onnodige kosten omdat u geen verbruiksartikelen in uw magazijn hoeft op te slaan of zelf op een ongelegen tijdstip moet gaan aanschaffen. U ontvangt altijd en op tijd de juiste producten, zodat u printer nooit stil komt te staan omdat er geen verbruiksartikelen in huis zijn. De kosten van de levering zijn eveneens in het leasebedrag opgenomen en u komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.
voordelen van leasen

De voordelen van leasen?

Kopen of leasen? Deze vraag stellen veel bedrijven en organisaties wanneer ze nieuwe printers willen aanschaffen. Onderstaand de belangrijkste voordelen van het leasen t.o.v. het aankopen van printers.


 • Zorgeloos printen omdat de verbruiksartikelen automatisch worden besteld.
 • Zeer voordelig omdat u alleen betaalt voor hetgeen u afdrukt.
 • Geen omkijken naar uw printers vanwege opgenomen service en onderhoud.
 • Geen hoge investeringskosten voor het aanschaffen van uw printerpark.
 • Meer financiële armslag en liquiditeit omdat de leasemaatschappij de financiering beheert in plaats van uw eigen bank.
 • Beschikking over de modernste technologieën, omdat u na het verstrijken van het leasecontract de nieuwste modellen kunt opnemen in een volgende overeenkomst.
 • Optimale flexibiliteit omdat het leasecontract individueel opgezet kan worden met verschillende opties voor contractduur en betaling

Leasing

Met Leasing profiteert u van voordelige kosten per pagina en wordt alles rondom de printer volledig voor u geregeld. De verbruiksartikelen worden automatisch afgestemd op uw persoonlijk gebruik, zonder dat u vast zit aan een verplicht minimum aantal afdrukken.
Brother biedt een breed aanbod professionele printers die voldoen aan de eisen van moderne bedrijven en oplossingen bieden om uw workflow te optimaliseren.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Leasing wordt ondergebracht bij GRENKE Finance N.V.