Wil je printen in kleur?
Wil je printen op A3-formaat?
Hoeveel print je ongeveer per maand?
Om hoeveel printers gaat het?
Voorwaarden: Ik ga ermee akkoord dat Brother mijn informatie mag delen met resellers, zodat deze mij namens Brother mogen contacten voor een vrijblijvend advies op maat.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.
“Met Brother MPS ben ik altijd verzekerd van een goed werkende printer. De cartridges worden  automatisch kosteloos geleverd en in het geval van een storing kan ik rekenen op een monteur aan huis. Daarnaast bespaar ik flink op de printkosten.”
MPS-check-image1

Lage kosten, optimaal gemak.

Met Brother MPS heb je geen omkijken meer naar je printer en profiteert je tevens van zeer lage afdrukkosten. Het systeem is simpel: je koopt de printer en betaalt vervolgens per afdruk. De aangesloten printer bestelt zelf tijdig de benodigde inkt- of tonercartridges, zodat je nooit mis grijpt.  

Daarnaast is er standaard een reparatie service on-site inbegrepen, zodat de printer in het geval van een storing of defect nooit lang stil komt te staan. Met Brother managed Print Service kun je zorgeloos printen en volledig focussen op je eigen werkzaamheden.