1. Home Brother
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
 4. Draagbare print- en labeloplossingen voor de gezondheidszorg
 5. Medische apparatuur en bedrijfsmiddelen

Houd controle over bedrijfsapparatuur

Veel zorginstellingen hebben duizenden vaste of mobiele bedrijfsmiddelen verspreid over meerdere plekken en locaties. Houd controle en overzicht door duurzame gelamineerde labels met gegevens, serienummers en andere belangrijke informatie te printen met een Brother P-touch P900 labelprinter. Gelamineerde TZe-labels van Brother zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden.

Voordelen van de PT-P900 labelprinters en duurzame P-touch TZe labels

Een doorzichtige gelamineerde toplaag beschermt de tekst tegen chemicaliën, vocht, slijtage, zonlicht en extreme omstandigheden. Brother P-touch gelamineerde labels zijn door een onafhankelijk laboratorium onderworpen aan extreme testen, zodat de duurzaamheid gegarandeerd kan worden.

De thermische overdrachtstechnologie maakt gebruik van een inktlint om scherpe afdrukken van hoge kwaliteit te garanderen. P-touch labelprinters kunnen slijtvaste, duurzame labels produceren met een afdrukresolutie tot 360 x 720 dpi.

Lineaire en tweedimensionale streepjescodes, zoals GS1-128 en QR-codes, kunnen op uw labels worden opgenomen. Dit verbetert de efficiëntie en vermindert fouten die worden veroorzaakt door het handmatig typen van onjuiste serienummers of andere informatie

Verbeter de herkenbaarheid van het label door een relevante grafische afbeelding toe te voegen, zoals een logo of symbool. Diverse populaire bestandsindelingen worden ondersteund, zoals .jpg, .png en .bmp.

Brother TZe tapecassettes zijn verkrijgbaar in een groot aantal labelformaten tot 36 mm en in verschillende kleuren. Er zijn ook speciale labels beschikbaar zoals metallic, fluorescerende en sterk  klevende labels om aan vrijwel alle labelbehoeften te voldoen.

P-touch Editor software voor Windows en Mac is inbegrepen als gratis download en maakt het professioneel ontwerpen van labels mogelijk, zodat we aan uw exacte vereisten kunnen voldoen.

Bijhouden van onderhoudsschema's

Zonder een nauwkeurige manier om apparatuur te identificeren, kan essentiële en vereiste service niet worden uitgevoerd. Het komt daarom regelmatig voor dat het verkeerde bedrijfsmiddel wordt nagekeken of dat een belangrijke servicedatum worden gemist. Door de gelamineerde P-touch labels met informatie op apparaten aan te brengen, kunt u er zeker van zijn uw apparatuur in de best mogelijke staat blijft verkeren.

Vermeld belangrijke bedieningsinformatie

Goed zichtbare labels met belangrijke informatie kunnen moeiteloos op apparatuur worden aangebracht en gebruikers instrueren over de juiste werking. Zodoende bent u verzekerd dat apparaten altijd op de juiste wijze gebruikt en opgeruimd worden. Met een brede range aan labelkleuren en veel verschillende symbolen, kunt u ervoor zorgen dat instructies duidelijk zichtbaar zijn en worden nageleefd.

Vertrouw op duurzame TZe labels van Brother

De TZe tapes zijn verkrijgbaar in diverse breedtes tot 36 mm en in verschillende kleuren en materialen, waaronder metallic, sterk klevend en veiligheidstape. Brother gelamineerde P-touch labels zeer blootgesteld aan extreme testen die hebben uitgewezen dat ze bestand zijn tegen:

 • Chemicaliën
 • Water en andere vloeistoffen
 • Slijtage
 • Zonlicht en UV-licht
 • Zeer lage temperaturen tot -80C
 • Zeer hoge temperaturen tot + 150C

Eenmaal aangebracht, kunt u er zeker van zijn dat de labels nog vele jaren blijven zitten en goed leesbaar zullen blijven. Bekijk onderstaand de resultaten van de testen die zijn uitgevoerd om de duurzaamheid van TZe tapes te toetsen.

TZe Tape Technische Data (PDF, 2.5MB)

PT-P900 desktop labelprinters

De Brother P-touch PT-P900 serie desktop labelprinters zijn de ideale keuze voor zorginstellingen die duurzame labels nodig hebben.

 • Produceer duurzame labels tot een breedte van 36 mm.
 • Afdrukken met hoge snelheid en hoge resolutie.
 • Voeg naar behoefte barcodes, logo's en andere symbolen toe.
 • Link naar gegevens in een Excel spreadsheet om snel meerdere labels in één lange strook af te drukken.
 • Inclusief P-touch Editor labelontwerp-software voor het ontwerpen van eigen labels.

PT-P900 labelprinters

Labelprinter voor slijtvaste, gelamineerde labels tot 36 mm die bestand zijn tegen de invloeden van water, zonlicht, chemische stoffen en extreme hitte en kou.

Bekijk de hele lijn

Koop Brother TZe tapes

TZe tapes zijn beschikbaar in diverse kleuren, breedtes en materialen, zodat er voor elke toepassing een label beschikbaar is.

Tapes kopen