1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
  4. Draagbare print- en labeloplossingen voor de gezondheidszorg

Voordelen voor professionals in de gezondheidszorg

Verhoog de productiviteit van zorgmedewerkers met een draagbare printoplossing. Onze mobiele printers zijn eenvoudig te integreren met bestaande gezondheidszorgsystemen en kunnen verbinding maken met een brede range aan verschillende apparaten en besturingssystemen.
Zorg voor een veilige patiëntidentificatie en stabiele workflow, zodat de juiste behandeling en medicatie vastgelegd kan worden.
Minimaliseer de kans op fouten door informatie in slecht leesbare handschriften te vervangen door duidelijk geprinte labels en patiëntdossiers.
Zorgverleners kunnen hun werkruimte optimaal benutten door te kiezen voor een compacte desktopprintoplossing.
Er is keuze uit een groot aantal labels, niet-klevende papierformaten en diverse papiertype om aan uw specifieke eisen te kunnen voldoen.
Voeg optionele accessoires toe om de workflows in de gezondheidszorg te stroomlijnen.

Positief over patiëntveiligheid

Brother begrijpt de uitdagingen die spelen in de gezondheidszorg en heeft nieuwe printtechnologie en innovaties ontworpen die de kwaliteit en efficiëntie in de zorg verbeteren.

Voor professionals in de gezondheidszorg is mobiliteit van essentieel belang, zodat belangrijke taken feilloos en nauwgezet kunnen worden uitgevoerd. Een veeleisende baan en een grote verantwoordelijkheid vereist ook technologie die aan de hoogste norm voldoet.

Brother heeft een reeks geavanceerde mobiele en desktoplabelprinters en tevens mobiele A4 documentprinters ontworpen, die zijn afgestemd op de behoeften van professionals in de gezondheidszorg. Daarnaast is er een reeks accessoires beschikbaar waarmee operationele processen geoptimaliseerd kunnen worden en de patiëntveiligheid wordt vergroot.

 

Brochure (Engels PDF, 2.4MB)

Markeren van medische apparatuur

Bewegwijzering en faciliteitenbeheer