1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen
  4. Gespecialiseerde Brother tapes

Assortiment gespecialiseerde Brother tapes

Kies het juiste label

Zorg ervoor dat uw label wordt gezien en blijft kleven door de juiste Brother TZe tapecassette uit het assortiment te kiezen.

Deze video laat u kennis maken met ons assortiment duurzame langdurige labels, van fluorescerende tapes voor veiligheidssymbolen en belangrijke opschrifen, tot  labels met hoge kleefkracht voor het bevestigen op ruwe oppervlakken die met zekerheid de tijd goed zullen doorstaan.

Tapes kopen

Standard P-touch TZe labels on a network patch panel

Standaard tapes

Geschikt voor algemeen labelen van platte, gladde oppervlakken, Brother standaard  gelamineerde TZe zelfklevende tapes zijn verkrijgbaar in een brede scala van maat- en kleurcombinaties.

Flexi-ID-tape-NI

Flexi-ID tapes

Ontwikkeld met een speciale lijm die speciaal is ontworpen voor het labelen en het identificeren van kabels en andere cilindrische objecten met een kleine diameter. Het label kan op twee manieren worden bevestigd:

  • Als vlag: plaats de kabel over het midden van het label. Breng beide helften samen, creëer een vlaglabel.
  • Als wikkel: plaats het label op de kabel en wind het dan meerdere keren over zichzelf.

Strong adhesive tape attached to a rough, metal surface

Sterk klevende tapes

Wanneer u nog meer kleefkracht nodig heeft in vergelijking met standaard tapes. Ontwikkeld voor gebruik op getextureerde of ruwe / ongelijke oppervlakken. Dit label is ontworpen om op zijn plaats te blijven en gebruikt te worden als permanent label. Er kan enige beschadiging optreden aan het oppervlak waarop het wordt toegepast bij het verwijderen vanwege de superieure kleefkracht.

Heat shrink tube part-shrunk around a network cable

Krimpkous tapes

Identificeer kabels nog voor de connectoren worden aangebracht door de geprinte huls erover te schuiven en vervolgens een heteluchtpistool te gebruiken om de huls te doen krimpen en daardoor vastzit rond de kabel.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Fluorescerende tapes

Deze cassettes met zeer goed zichtbare tape zijn verkrijgbaar in fel geel en oranje, en zorgen ervoor dat belangrijke veiligheidsinformatie of instructies sterk opvallen.

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Metallic tapes

Een bijzonder goed ogende tape die ideaal is voor het creëren van specificatieplaatjes van machines of om uw bedrijfsnaam en contactgegevens aan te brengen op verdeelkasten of andere installaties die u hebt uitgevoerd.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Veiligheidstape

Tape waaraan herkend kan worden of ermee werd geknoeid doordat deze na verwijdering een schaakbordpatroon achterlaat die de tape vernielt. Dit voorkomt dat het label elders opnieuw kan worden aangebracht.


Bekijk alle tapecassettes

Ontdek het assortiment labelprinters en duurzame labels van Brother - ontwikkeld voor elektriciens, installateurs en aannemers.