1. Home Brother
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
 4. Draagbare print- en labeloplossingen voor de gezondheidszorg
 5. Communicatie en faciliteiten beheer

Belangrijke informatie duidelijk weergeven

De gezondheidszorgsector heeft veel beleidsmaatregelen en procedures die elk nauwkeurig moeten worden opgevolgd om de veiligheid van  patiënten te waarborgen. De duurzame gelamineerde TZe labels helpen om dit te bereiken door belangrijke informatie op relevante plekken duidelijk te communiceren.

Voordelen van de PT-P900 labelprinters en duurzame P-touch TZe labels

Een doorzichtige gelamineerde toplaag beschermt de tekst tegen chemicaliën, vocht, slijtage, zonlicht en extreme omstandigheden. Brother P-touch gelamineerde labels zijn door een onafhankelijk laboratorium onderworpen aan extreme testen, zodat de duurzaamheid gegarandeerd kan worden.

De thermische overdrachtstechnologie maakt gebruik van een inktlint om scherpe afdrukken van hoge kwaliteit te garanderen. P-touch labelprinters kunnen slijtvaste, duurzame labels produceren met een afdrukresolutie tot 360 x 720 dpi.

Lineaire en tweedimensionale streepjescodes, zoals GS1-128 en QR-codes, kunnen op uw labels worden opgenomen. Dit verbetert de efficiëntie en vermindert fouten die worden veroorzaakt door het handmatig typen van onjuiste serienummers of andere informatie

Verbeter de herkenbaarheid van het label door een relevante grafische afbeelding toe te voegen, zoals een logo of symbool. Diverse populaire bestandsindelingen worden ondersteund, zoals .jpg, .png en .bmp.

Brother TZe tapecassettes zijn verkrijgbaar in een groot aantal labelformaten tot 36 mm en in verschillende kleuren. Er zijn ook speciale labels beschikbaar zoals metallic, fluorescerende en sterk  klevende labels om aan vrijwel alle labelbehoeften te voldoen.

P-touch Editor software voor Windows en Mac is inbegrepen als gratis download en maakt het professioneel ontwerpen van labels mogelijk, zodat we aan uw exacte vereisten kunnen voldoen.

Creëer professionele informatie labels

Duidelijke bewegwijzering en informatie labels zijn essentieel voor patiënten, bezoekers en personeel in de medische sector en zorgt ervoor dat de afdeling soepel draait, regels worden nageleefd en voorzieningen naar behoren worden gebruikt. Door een labelprinter uit de Brother PT-P900 lijn in te zetten als onderdeel van uw faciliteitenbeheerprocessen, kunt u zelf professionele  labels printen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Voorkom essentiële fouten

Met een verscheidenheid aan verschillende apparaten, die ieder een eigen set van gebruiksinstructies hebben, kan het moeilijk zijn om de correcte werking van apparaten te garanderen. Met een gelamineerd P-touch label kan belangrijke informatie direct op de apparatuur geplaatst worden, waardoor fouten verminderd of voorkomen kunnen worden en de veiligheid van  de patiënt wordt verbeterd.

Vertrouw op duurzame TZe labels van Brother

De TZe tapes zijn verkrijgbaar in diverse breedtes tot 36 mm en in verschillende kleuren en materialen, waaronder metallic, sterk klevend en veiligheidstape. Brother gelamineerde P-touch labels zeer blootgesteld aan extreme testen die hebben uitgewezen dat ze bestand zijn tegen:

 • Chemicaliën
 • Water en andere vloeistoffen
 • Slijtage
 • Zonlicht en UV-licht
 • Zeer lage temperaturen tot -80C
 • Zeer hoge temperaturen tot + 150C

Eenmaal aangebracht, kunt u er zeker van zijn dat de labels nog vele jaren blijven zitten en goed leesbaar zullen blijven. Bekijk onderstaand de resultaten van de testen die zijn uitgevoerd om de duurzaamheid van TZe tapes te toetsen.

TZe Tape Technische Data (PDF, 2.5MB)

PT-P900 desktop labelprinters

De Brother P-touch PT-P900 serie desktop labelprinters zijn de ideale keuze voor zorginstellingen die duurzame labels nodig hebben.

 • Produceer duurzame labels tot een breedte van 36 mm.
 • Afdrukken met hoge snelheid en hoge resolutie.
 • Voeg naar behoefte barcodes, logo's en andere symbolen toe.
 • Link naar gegevens in een Excel spreadsheet om snel meerdere labels in één lange strook af te drukken.
 • Inclusief P-touch Editor labelontwerp-software voor het ontwerpen van eigen labels.

Voorbeelden van toepassingen zijn:

Gepersonaliseerde labels

Instructie labels

Monster labels

PT-P900 labelprinters

Labelprinter voor slijtvaste, gelamineerde labels tot 36 mm die bestand zijn tegen de invloeden van water, zonlicht, chemische stoffen en extreme hitte en kou.

Bekijk de hele lijn