Toegevoegd aan mandje

TZe-M365 mat gelamineerde labeltape wit op zwart – breedte 36 mm

Originele Brother TZe-M365 mat gelamineerde label tapecassette – wit op zwart, breedte 36 mm

€ 32,00 incl. btw € 26,45 excl. btw

Op voorraad

Deze originele mat gelamineerde TZe-M365 labeltape is geschikt voor een groot aantal Brother P-touch labelprinters en is dankzij de goed leesbare kleurencombinatie van witte tekst op een zwart label, voor vele toepassingen inzetbaar. Handig voor thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Kenmerken

  • Witte tekst op zwarte label
  • 36 mm breed, 8 meter lengte
  • Mat gelamineerd oppervlak zorgt voor een hoogwaardige afwerking met minimale reflectie en schittering
  • Originele Brother tapecassette van hoogwaardige kwaliteit
  • Duurzame en goed leesbare resultaten

Overzicht

De originele Brother TZe-M365 mat gelamineerde tapecassette zorgt voor scherpe, heldere en goed leesbare labels die zeer lang meegaan. Het mat gelamineerde oppervlak biedt een hoogwaardige afwerking met minimale reflectie en schittering.

Deze TZe-M365 gelamineerde witte tekst op zwarte labeltape is zeer handig voor thuis, op kantoor of op de werkplek. Dit label kan gebruikt worden om diverse items te markeren, van dossiermappen en kastplanken tot USB Flash-geheugensticks, evenals kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn speciaal ontwikkeld om extreme temperaturen te weerstaan en zijn tevens bestand tegen de invloeden van chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende labelbreedtes, kleuren en materialen. In combinatie met een P-touch labelprinter is er voor elke toepassing een passende labeloplossing voorhanden.

 

Toepassing