Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TZe-C51 label tapecassette – zwart op fluorescerend geel, breedte 24 mm

Brother TZe-C51 labeltape zwart op fluorescerend geel – breedte 24 mm

€ 27,75 incl. btw € 22,93 excl. btw

Op voorraad

Met deze originele Brother TZe-C51 zwart op fluorescerend gele labeltape is perfect om opvallende labels te creëren met belangrijke informatie, waarschuwingsaanduidingen te maken of specialistisch apparatuur te labelen. Door de TZe-C51 te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat belangrijke items snel herkenbaar zijn in geval van calamiteiten. Te gebruiken met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

  • breedte 24 mm, lengte 5 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze fluorescerende, zeer goed zichtbare tape is ideaal om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsaanduidingen te maken of om aan te geven waar men specialistische uitrusting kan vinden in geval van een calamiteit.

De TZe-C51 labeltape 24 mm is door Brother grondig getest om een duurzaam en betrouwbaar eindresultaat te garanderen.

Door de Brother TZe-C51 zwart op fluorescerend gele labeltape te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over tekstvervaging dankzij onze gepatenteerde lamineertechnologie, die ontworpen is om extreme temperaturen, water, zonlicht en slijtage te weerstaan.

Wanneer u originele Brother TZe-C51 labeltape kiest, zorgt u er ook voor dat uw P-touch labelprinter optimaal blijft presteren en uw P-touch labelprinter optimaal blijft presteren en duurzame labels van hoge kwaliteit blijft afdrukken met een uitstekende leesbaarheid.

Toepassing