Originele Brother TZe-261 label tapecassette – zwart op wit, breedte 36 mm

Brother TZe-261 labeltape zwart op wit – breedte 36 mm

€ 34,07 incl. btw

€ 28,16 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 36 mm, lengte 8 m

Originele Brother cassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TZe261

  • breedte 36 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother cassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-261 labeltape is geschikt voor gebruik in een breed assortiment Brother P-touch labelprinters en is bijzonder veelzijdig dankzij de goed leesbare zwart op witte kleur – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Folders

Meer over dit product...

Deze originele Brother TZe-261 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en goed leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-261 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zakente labelen, zoals dossiermappen, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Terug naar boven