Originele Brother TX-651 labeltape – zwart op geel, breedte 24 mm

Brother TX-651 zwart op geel labeltape – breedte 24 mm

€ 53,16 incl. btw

€ 43,93 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 24 mm, lengte 15 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

TX651

  • breedte 24 mm, lengte 15 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Creëer duurzame, makkelijk leesbare labels met deze originele Brother TX-651 labeltape. Uw labels trekken zeker de aandacht dankzij het opvallende zwart op geel ontwerp en omdat deze tape gelamineerd is, gaan ze zeer lang mee. Compatibel met P-touch labelprinters die op de behuizing het TX-logo hebben staan.

Meer over dit product...

Originele Brother TX-651 labeltape die er gegarandeerd voor zorgt dat uw labels lang meegaan. Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, waardoor de TX-651 erg handig is thuis, op kantoor en in veeleisende werkomgevingen, zoals opslagruimtes en magazijnen.

Deze zelfklevende, gelamineerde labeltape zwart op geel kan extreme temperaturen weerstaan en is bestand tegen chemicaliën, slijtage, zonlicht en onderdompeling in water. De tape is uitermate geschikt om de inhoud van dozen te identificeren, informatie op schappen weer te geven en kantoormateriaal te categoriseren.

Maak gebruik van de diverse functies op uw P-touch labelprinter om duurzame labels op maat af te drukken, die blijven hechten en langer leesbaar blijven.
Terug naar boven