Originele Brother TX-315 label tapecassette – wit op zwart, breedte 6 mm

Brother TX-315 wit op zwart labeltape – breedte 6 mm

€ 38,03 incl. btw

€ 31,43 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

breedte 6 mm, lengte 15 meter

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Productinformatie

TX315

  • breedte 6 mm, lengte 15 meter
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame en goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TX-315 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de gelamineerde wit op zwart labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek. Te gebruiken met P-touch labelprinters die op de behuizing het TX-logo hebben staan.

Meer over dit product...

Met deze originele Brother TX-315 label tapecassette produceert labels die gegarandeerd lang meegaan. Doordat de tapes uit meerdere lagen bestaan die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-315 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-315 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  Deze zelfklevende TX-315 gelamineerde labeltape is geschikt voor buiten en binnen en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-315 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De TX-315 tape is te gebruiken met P-touch labelprinters die op de behuizing het TX-logo hebben staan en biedt u de prestaties en veelzijdigheid die u nodig heeft om bijna al uw labeltaken te realiseren.

Terug naar boven