Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TX-233 label tapecassette – blauw op wit, breedte 12 mm

Brother TX-233 blauw op wit Labeltape – breedte 12 mm

Deze veelzijdige TX-233 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u verzekerd bent van labels die lang meegaan. U kunt de blauw op wit gelamineerde labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

  • breedte 12 mm, lengte 15 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Overzicht

Deze originele Brother TX-233 label tapecassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels lang meegaan. Doordat ze uit meerdere lagen zijn samengesteld die in alle temperaturen en omstandigheden hechten, blijven de veelzijdige TX-233 labels net zo scherp en leesbaar als de dag waarop ze gemaakt werden.

De TX-233 tape is zowel UV- als waterbestendig en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water.  

Of het nu op kantoor, op de werkplek of thuis is, de TX-233 is perfect om schappen en rekken, ordners, opbergdozen en kabels te labelen. De zelfklevende TX-233 gelamineerde labeltape is geschikt voor gebruik buiten en binnen en is uitvoerig getest om te zorgen dat u de tape overal kan gebruiken.

De TX-233 is compatibel met verschillende Brother P-touch labelprinters en biedt u de prestaties en veelzijdigheid die u nodig heeft om bijna al uw labeltaken te realiseren.