Originele Brother TC-291 label tapecassette – zwart op wit, breedte 9 mm

Brother TC-291 Gelamineerde standaard klevende labeltape zwart op wit – breedte 9mm

€ 19,82 incl. btw

€ 16,38 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 9 mm, lengte 7,7 m

Standaard klevend

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

TC291_main

Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

  • breedte 9 mm, lengte 7,7 m
  • Standaard klevend
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Gegarandeerd duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

Deze veelzijdige TC-291 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te weerstaan, waardoor u verzekerd bent van labels die lang meegaan. U kunt de zwart op wit labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

Toepassing

Meer over dit product...

Deze 9mm labeltape zwart op wit tapecassette van Brother is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen op kantoor, op de werkplek of thuis en is perfect om de inhoud van ordners, mappen en archiefkasten te identificeren.

De TC-291 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te  weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, schuren, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

(De Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en wrijving.)
Terug naar boven