Originele Brother STe-151 stenciltapecassette – zwart, breedte 24 mm

Brother STe-151 stenciltape zwart – breedte 24 mm

€ 20,97 incl. btw

€ 17,33 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 24 mm, lengte 3 m

Brengt rechtstreeks markeringen aan

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

STE151

Print duidelijke, duurzame labels

  • breedte 24 mm, lengte 3 m
  • Brengt rechtstreeks markeringen aan
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duidelijke, duurzame labels

Beschrijving

Deze originele STe-151 stencil tape is ontworpen voor gebruik met uw Brother P-touch labelprinter en heeft een thermisch gevoelige laag die inkt of speciale vloeistoffen maskeert om rechtstreeks markeringen aan te brengen. Met deze niet-klevende tape maakt u in een handomdraai stencils in diverse lengtes zodat u uw taak correct gedaan krijgt. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing.

Meer over dit product...

Deze originele Brother STe-151 stenciltape is speciaal ontworpen om tapes te printen voor eenvoudig leesbare resultaten conform de veiligheidseisen.

Dankzij de thermisch gevoelige laag kunt u met deze STe-151 tape unieke stencils maken die gebruikt kunnen worden om componenten en onderdelen te labelen. Voeg individuele productcodes, onderdeelnummers of logo's toe, om ervoor te zorgen dat alles permanent gemarkeerd blijft.

Deze originele Brother tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en maakt deel uit van een essentieel markeersysteem voor onderdelen. Zodat u kunt voldoen aan de wettelijke en veiligheidseisen en waardoor u efficiënter kunt werken.
Terug naar boven