Originele Brother HSe-241 krimpkous tape cassette – zwart op wit, voor 5,4 - 10,6 mm diameter

Brother HSe-241 zwart op wit krimpkous tape cassette – breedte 17,7 mm en lengte 1,5 meter

€ 35,70 incl. btw

€ 29,50 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 3 werkdagen
+

Voor kabels van 5,4 - 10,6 mm diameter

Breedte 17,7 mm, lengte 1,5 m

Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te labelen

Productinformatie

HSE241

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duidelijke resultaten

  • Voor kabels van 5,4 - 10,6 mm diameter
  • Breedte 17,7 mm, lengte 1,5 m
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te labelen
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Beschrijving

Deze originele Brother 17,7 mm HSe-241 krimpkous tape is speciaal ontworpen om op professionele wijze kabels en snoeren permanent te markeren en te identificeren. Deze zwart op witte tape wordt aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 5,4 en 10,6 mm.

De tape is bij uitstek geschikt voor installateurs en elektriciens die moeten voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en hun projecten professioneel willen afwerken. De HSe-241 is te gebruiken met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing.

Meer over dit product...

Deze 17,7 mm zwart op wit HSe-241 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter tussen 5,4 mm en 10,6 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepisoplossing wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-241 tape is te gebruiken met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel voor professionals in de elektra- en installatiebranche. De tape biedt duidelijke labels waarmee u aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen kunt voldoen en efficiënt kunt werken.

Terug naar boven