Toegevoegd aan mandje

Originele Brother HSe-211 krimpkous tapecassette – zwart op wit, breedte 5,8 mm

Brother HSe-211 zwart op wit krimpkous tapecassette – 5,8 mm

€ 24,05 incl. btw € 19,88 excl. btw
Niet op voorraad

Deze originele Brother 5,8 mm HSe-211 krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 2:1 is de HSe-211 zwart op wit tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 1,7 mm en 3,2 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing.

  • breedte 5,8 mm, lengte 1,5 m
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke resultaten

Overzicht

Deze 5,8 mm zwart op wit HSe-211 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels en snoeren met een buitendiameter van 1,7 mm - 3,2 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-211 tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel voor elke elektricien; de tape biedt duidelijke labels en helpt u om aan de veiligheidseisen te voldoen en efficiënter te werken.

Toepassing