Originele Brother HGe-951V5 labeltapes – zwart op mat zilver, breedte 24 mm

Brother HGe-951V5 zwart op mat zilver labeltapes – breedte 24 mm - Voordeelpak met 5 tapes - Lengte tapes 8 m

€ 135,11 incl. btw

€ 111,66 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

breedte 24 mm, lengte 8 m

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Print duurzame, goed leesbare labels

Productinformatie

HGEM951V5

  • breedte 24 mm, lengte 8 m
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Print duurzame, goed leesbare labels

Beschrijving

De Brother hoogwaardige HGe-951V5 labeltape zwart op mat zilver biedt zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid, waardoor dit de perfecte oplossing is voor sectoren die snel grote hoeveelheden labels moeten kunnen afdrukken.

Meer over dit product...

Deze zwart op mat zilver HGe-951V5 labeltapes zijn uitgerust met dezelfde kenmerken als de standaard TZ gelamineerde tape en zijn uitgebreid getest door Brother om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk resultaat te leveren.

De tape is specifiek ontworpen om zowel een hoge resolutie als een hoge afdruksnelheid te bieden, waardoor dit de perfecte tool is voor sectoren die snel grote hoeveelheden moeten afdrukken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Deze originele HGe-951V5 tapes zitten in een voordeelverpakking van 5 stuks. Door voor een originele HGe-951V5 labeltape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en u labels print die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.
Terug naar boven