Originele Brother WT-229CL toner opvangbak

Brother WT-229CL toner opvangbak Geschikt voor 50.000 pagina's.

€ 27,95 incl. btw

€ 23,10 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad Een reseller zoeken

Geschikt voor 50.000 pagina's.

Originele Brother toner opvangbak van hoge kwaliteit

Hoge printkwaliteit dankzij de nieuwste printtechnologie

Productinformatie

Brother WT229CL waste toner unit facing forward on a white background

Uitgebreid getest om volledige betrouwbaarheid te garanderen en storingen te vermijden

Met het gebruik van dit originele Brother artikel is uw garantie verzekerd

Eigenschappen

  • Geschikt voor 50.000 pagina's.
  • Originele Brother toner opvangbak van hoge kwaliteit
  • Hoge printkwaliteit dankzij de nieuwste printtechnologie
  • Uitgebreid getest om volledige betrouwbaarheid te garanderen en storingen te vermijden
  • Met het gebruik van dit originele Brother artikel is uw garantie verzekerd

Beschrijving

Deze originele Brother WT-229CL toner opvangbak is geschikt voor diverse kleurenledprinters. De WT-229CL zorgt ervoor dat uw documenten snel, efficiënt en nauwkeurig worden afgedrukt en dat u altijd kunt rekenen op professionele resultaten.

Meer over dit product...

Deze originele WT-229CL toner opvangbak is onmisbaar om de levensduur van uw printer te verlengen en zorgt ervoor dat u keer op keer documenten van hoge kwaliteit kunt afdrukken.

De WT-229CL vangt overtollige toner op die zich in het apparaat ophoopt, zodat dit gemakkelijk kan worden afgevoerd. Hierdoor blijven uw afdrukken netjes schoon zonder vlekken of spetters en bent u altijd verzekerd van professionele printresultaten.

Daarnaast zorgt de toner opvangbak ervoor dat het periodieke onderhoud aan de printer minder frequent uitgevoerd hoeft te worden. Deze opvangbak is door gebruikers gemakkelijk zelf te vervangen en geschikt voor 50.000 pagina's.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

laser genuine

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer op www.brother.com/id 

Terug naar boven