Originele Brother TN-3480 zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother TN-3480 zwarte tonercartridge. Print tot maximaal 8.000 pagina's.

€ 217,78 incl. btw

€ 179,98 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print tot 8.000 pagina's (ISO/IEC 19752)

Originele Brother zwarte tonercartridge met hoge capaciteit

Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Productinformatie

TN3480_main

Met het gebruik van deze originele Brother TN-3480 tonercartridge is uw garantie verzekerd

Er is ook een TN-3480 hoge capaciteit tonercartridge verkrijgbaar, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

Kenmerken

  • Print tot 8.000 pagina's (ISO/IEC 19752)
  • Originele Brother zwarte tonercartridge met hoge capaciteit
  • Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother TN-3480 tonercartridge is uw garantie verzekerd
  • Er is ook een TN-3480 hoge capaciteit tonercartridge verkrijgbaar, waarmee de kosten per pagina worden verlaagd

Beschrijving

Met deze originele TN-3480 zwarte hoge capaciteit tonercartridge maakt u altijd duidelijke en heldere afdrukken. Speciaal ontworpen voor het printen van documenten die lang bewaard moeten blijven en niet gaan vlekken of binnen verloop van tijd vervagen. Geschikt voor de serie compacte zwart-witlaserprinters van Brother.
Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother TN-3480 tonercartridge – Iedere keer de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Higher print volume

Hoge capaciteit tonercartridges beschikbaar

Hoge capaciteit cartridges bevatten  meer toner, voor het printen van een groter aantal pagina’s en lagere kosten per pagina.

Ideaal voor gebruikers die grote hoeveelheden printbehoeften besparen ze u tijd door de frequentie van het vervangen van cartridges te verminderen.

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

laser genuine

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer op www.brother.com/id 

Terug naar boven