Originele Brother TN-3280 tonercartridge met hoge capaciteit 

Brother TN-3280 tonercartridge. Print 8.000 pagina's. 

€ 214,23 incl. btw

€ 177,05 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Print 8.000 pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother toner van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Productinformatie

TN3280

  • Print 8.000 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart 

Beschrijving

Kies deze originele Brother TN-3280 tonercartridge met hoge capaciteit om er zeker van te zijn dat uw printer elke dag de heldere, professionele resultaten blijft leveren die uw belangrijke documenten verdienen. Eenvoudig te installeren en een kostenbesparende printoplossing voor op kantoor.

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3280 tonercartridge. Deze TN-3280 cartridge met hoge capaciteit gaat langer mee dan een standaardcartridge maar levert dezelfde uitstekende kwaliteit.

Er zijn misschien goedkopere navul- or vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3280 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-3280 tonercartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.
Terug naar boven