Originele Brother TN-248VAL tonercartridges – voordeelverpakking

Brother TN-248VAL voordeelverpakking met vier tonercartridges, één van elke kleur: zwart, cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print 1.000 pagina's.

€ 298,62 incl. btw

€ 246,79 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+
Een reseller zoeken

EcoPro printabonnement

EcoProLogo 

Met een EcoPro abonnement worden tonercartridges automatisch bij u thuis bezorgd wanneer u ze nodig heeft. Meld u nu aan voor de gratis proefperiode!
Er zijn diverse abonnementen beschikbaar vanaf € 14,99 per maand.

 

Getest volgens ISO norm en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen

Elke tonercartridge print tot 1.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 19798

Hoge printkwaliteit dankzij de nieuwste printtechnologie

Productinformatie

Brother TN248VAL toner multipack carton on a white background

Uitgebreid getest om volledige betrouwbaarheid te garanderen en storingen te vermijden

Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridges is uw garantie verzekerd

Eigenschappen

  • Getest volgens ISO norm en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen
  • Elke tonercartridge print tot 1.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 19798
  • Hoge printkwaliteit dankzij de nieuwste printtechnologie
  • Uitgebreid getest om volledige betrouwbaarheid te garanderen en storingen te vermijden
  • Met het gebruik van deze originele Brother tonercartridges is uw garantie verzekerd

Beschrijving

De Brother TN-248VAL is een voordeelverpakking en bevat vier tonercartridges, één van elke kleur: zwart, cyaan, magenta en geel. De tonercartridges zijn vakkundig ontworpen om ervoor te zorgen dat u altijd kunt rekenen op mooie, heldere afdrukken van topkwaliteit. Met het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen bent u op lange termijn beter af dan met goedkopere alternatieven, omdat deze diverse problemen kunnen veroorzaken. Als u de Brother TN-248VAL aanschaft krijgt u volledig waar voor u geld en kunt u langer afdrukken voor minder kosten.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. 
 
Originele Brother TN-248VAL tonercartridges - elke keer weer de moeite waard. 

Meer over dit product...

 

 

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

laser genuine

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer op www.brother.com/id 

Terug naar boven