Originele Brother TN-2010 zwarte tonercartridge

Brother TN-2010 zwarte tonercartridge. Print 1.000 pagina's.

€ 59,86 incl. btw

€ 49,47 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Print 1.000 pagina's conform ISO/IEC 19752

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

TN2010_main

  • Print 1.000 pagina's conform ISO/IEC 19752
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Wanneer snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn, reken dan op de Brother TN-2010. Kies de vertrouwde TN-2010 toner om er zeker van te zijn dat uw afdrukken snel en haarscherp worden afgedrukt, vanaf de eerste tot de laatste print.

Meer over dit product...

Met een printcapaciteit van 1.000 pagina's garandeert dit Brother verbruiksartikel dat uw printer optimaal blijft presteren. Vertrouw wanneer het tijd is om de toner van uw printer te vervangen op de Brother TN-2010 tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer nauwkeurig werkt en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele TN-2010 tonercartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Terug naar boven