BWS-1D600-110 Thermo-transferrol met standaard wax, zwart

De BWS-1D600-110 Thermo-transferrol met standaard wax voor beeldoverdracht in zwart, 600 meter lang en 110 mm breed.

€ 13,00 incl. btw

€ 10,74 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter per rol

110 mm breed

Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op zowel gecoat als ongecoat papier

Productinformatie

BWS1D600110_main

Duidelijke, duurzame resultaten

Carbon met wax voor beeldoverdracht in zwart

Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Kenmerken

  • Extra hoge capaciteit met een lengte van 600 meter per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op zowel gecoat als ongecoat papier
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Carbon met wax voor beeldoverdracht in zwart
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Beschrijving

Deze hoge capaciteit thermo-transferrol met standaard wax is speciaal ontwikkeld voor professionele labeltaken.

Gebruik de rol van 110 mm breed voor het printen van labels met barcodes en diverse andere toepassingen. Zeer geschikt voor logistieke toepassingen, magazijnen, productiebedrijven en diverse andere sectoren zoals retail, de gezondheidzorg en de voedingsindustrie.

De standaard wax beeldoverdracht methode wordt aanbevolen voor het printen van papieren labels en etiketten, zowel gecoat als ongecoat. Thermo-transfer wax rollen bieden een kosteneffectieve oplossing voor pakket- en verzendlabels, magazijn labels en toepassingen binnen de detailhandel. Met deze rol kunnen hoge printsnelheden worden bereikt, met een lage overbrengtemperatuur en minimale belasting van de printkop. De BWS-1D600-110 rollen met standaard wax kunnen worden gebruikt in combinatie met geschikte labelrollen en een industriële labelprinter.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Rol met standaard wax voor industriële printers

Met deze thermo-transferrol met standaard wax voor beeldoverdracht in zwart, print u probleemloos professionele labels voor diverse toepassingen.

De rol heeft een breedte van 110 mm breed en ideaal voor het afdrukken van labels met barcodes en tekst op een daarvoor geschikte industriële Brother-labelprinter.

Met een lengte van 600 meter gaat deze thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BWS-1D600-110 thermo-transferrol met waxoverdracht wordt aanbevolen voor het printen van papieren labels en etiketten, zowel gecoat als ongecoat. Met deze rol kunnen hoge printsnelheden worden bereikt bij een relatief lage temperatuur van de printkop. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters. Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel.

Terug naar boven