Origineel Brother BP-80GRA3 papierrol met glanzend A3 inkjetpapier

Brother BP-80GRA3 papierrol met glanzend A3 inkjetpapier - 165 g/m2. Lengte 10 meter.

€ 43,28 incl. btw

€ 35,77 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Hoogwaardig origineel Brother product

Afdrukken van superieure kwaliteit dankzij geavanceerde inkjettechnologie

Gebruik de BP-80GRA3 papierrol om eenvoudig banners, posters, panoramafoto's of promotiematerialen te printen

Productinformatie

BP80GRA3_main

Papiergewicht: 165 g/m2

Elke rol is 10 meter lang

Eigenschappen

  • Hoogwaardig origineel Brother product
  • Afdrukken van superieure kwaliteit dankzij geavanceerde inkjettechnologie
  • Gebruik de BP-80GRA3 papierrol om eenvoudig banners, posters, panoramafoto's of promotiematerialen te printen
  • Papiergewicht: 165 g/m2
  • Elke rol is 10 meter lang

Beschrijving

Deze originele BP-80GRA3 papierrol met glanzend A3 inkjetpapier kan gebruikt worden in combinatie met geschikte Brother printers en zorgt altijd voor mooie, heldere printresultaten.

Ideaal voor het creëren van banners, posters, panoramafoto's en reclamemateriaal met een breedte van 29,7 cm. De snijfunctie van uw Brother printer zorgt ervoor dat u de papierrol automatisch op precies de gewenste lengte kunt afsnijden.

Overzicht

Haal het maximale uit uw Brother printer en maak mooie, indrukwekkend materialen met behulp van deze papierrol met glanzend A3 inkjetpapier. 

De BP-80GRA3 papierrol is een origineel Brother product dat precies is afgestemd op de printer en de inkt, zodat wij u de best mogelijke printresultaten kunnen bieden. Zo bent u verzekerd dat uw documenten en materialen altijd snel, efficiënt en nauwkeurig worden geprint.

Ga naar Brother Creative Center voor meer dan 2.000 sjablonen die u zelf kunt aanpassen voor unieke zakelijke documenten en creatieve projecten.

Het Business Center biedt een reeks aan marketingmaterialen die zijn ontworpen om een geweldige zakelijke indruk te maken, waaronder visitekaartjes, facturen, folders en posters die stuk voor stuk gepersonaliseerd kunnen worden.  

Of u nu ZZP'er bent of eigenaar van een klein bedrijf, deze slimme sjablonen zijn handig als uw budget beperkt is, maar u toch wilt beschikken over professionele documenten en opvallende displaymaterialen.

En het Home Center zit ook boordevol leuke en handige papieren materialen. Van educatieve hulpmiddelen, spelletjes voor de kinderen en vrolijke decoraties om op te hangen bij speciale gelegenheid, tot papieren robots, dieren en andere figuren die exclusief voor Brother zijn ontworpen.

Er is zoveel te ontdekken – en het beste van alles is dat het allemaal volledig gratis is!

Terug naar boven