Originele Brother LC-426XLM magenta inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-426XLM magenta inktcartridge met hoge capaciteit. 1 stuk. Print 5.000 pagina's.

€ 77,67 incl. btw

€ 64,19 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

EcoPro printabonnement

EcoProLogo 

Met een EcoPro abonnement worden tonercartridges automatisch bij u thuis bezorgd wanneer u ze nodig heeft. Meld u nu aan voor de gratis proefperiode!
Er zijn diverse abonnementen beschikbaar vanaf € 1,99 per maand.

 

LC-426XLM print 5.000 pagina's volgens ISO/IEC 24711

Originele magenta inktcartridge met hoge capaciteit van Brother voor grotere printvolumes en lagere kosten per pagina

Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC426XLM_main

Het gebruik van deze Brother LC-426XLM originele inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer

Het slimme ontwerp van de cartridge zorgt ervoor dat de nog resterende inkt volledig zichtbaar is

Kenmerken

  • LC-426XLM print 5.000 pagina's volgens ISO/IEC 24711
  • Originele magenta inktcartridge met hoge capaciteit van Brother voor grotere printvolumes en lagere kosten per pagina
  • Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart
  • Het gebruik van deze Brother LC-426XLM originele inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer
  • Het slimme ontwerp van de cartridge zorgt ervoor dat de nog resterende inkt volledig zichtbaar is

Beschrijving

Bent u op zoek naar een cartridge waarmee u elke afdruk gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en prestaties? De Brother LC-426XLM magenta inktcartridge met hoge capaciteit zorgt van de eerste tot de laatste print voor betrouwbare resultaten van topkwaliteit. Daarnaast beschikt de inkt over niet-vervagende eigenschappen. Daarnaast beschikt de inkt over niet-vervagende eigenschappen en vanwege de zorgvuldige samenstelling bent u er tevens zeker van dat uw printer optimaal blijft werken.

Bij het ontwerp van Brother inktcartridges is rekening gehouden met de impact op het milieu in elke fase van de levenscyclus, zodat het ontstaan van afvalproducten zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Al onze apparaten en cartridges zijn geproduceerd op een manier die zo min mogelijk invloed heeft op onze leefomgeving.
 
Originele Brother LC-426XLM inktcartridge – iedere keer de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
Colour

Andere beschikbare kleuren

LC-426XLBK - Zwart
LC-426XLC - cyaan 
LC-426XLY - geel

Reliability and Quality Assurance

Optimale prestaties en betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren en mooie, levendige fotoprints. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld voor optimale werking en voorkomt verstopping van de printkop. Dit zorgt voor betrouwbare resultaten en een langere levensduur van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen, beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Professionele resultaten

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig, waardoor afdrukken bij langdurige blootstelling aan licht niet vervagen. Met originele Brother inktcartridges bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis naar ons op te sturen voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer. Ga hiervoor naar: www.brother.com/id 

Creative Center

Ga naar Brother Creative Center voor meer dan 2.000 sjablonen die u zelf kunt aanpassen voor unieke zakelijke documenten en creatieve projecten.

Het Business Center biedt een reeks aan marketingmaterialen die zijn ontworpen om een geweldige zakelijke indruk te maken, waaronder visitekaartjes, facturen, folders en posters die stuk voor stuk gepersonaliseerd kunnen worden.  

Of u nu ZZP'er bent of eigenaar van een klein bedrijf, deze slimme sjablonen zijn handig als uw budget beperkt is, maar u toch wilt beschikken over professionele documenten en opvallende displaymaterialen.

En het Home Center zit ook boordevol leuke en handige papieren materialen. Van educatieve hulpmiddelen, spelletjes voor de kinderen en vrolijke decoraties om op te hangen bij speciale gelegenheid, tot papieren robots, dieren en andere figuren die exclusief voor Brother zijn ontworpen.

Er is zoveel te ontdekken – en het beste van alles is dat het allemaal volledig gratis is!

Terug naar boven