Originele Brother LC-422XLBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-422XLBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit. 1 stuk. Print 3.000 pagina’s.

€ 62,12 incl. btw

€ 51,34 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

EcoPro printabonnement

EcoProLogo 

Met een EcoPro abonnement worden tonercartridges automatisch bij u thuis bezorgd wanneer u ze nodig heeft. Meld u nu aan voor de gratis proefperiode!
Er zijn diverse abonnementen beschikbaar vanaf € 1,99 per maand.

 

LC-422XLBK print 3.000 pagina's volgens ISO/IEC 24711

Originele zwarte inktcartridge met hoge capaciteit van Brother voor grotere printvolumes en lagere kosten per pagina

Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC422XLBK_main

Het gebruik van deze originele Brother LC-422XLBK inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer

De inktcartridges uit de LC-422XL serie zijn ook verkrijgbaar in de voordeelverpakking LC-422XLVAL, waarmee de printkosten per pagina nog verder verlaagd kunnen worden.

Kenmerken

  • LC-422XLBK print 3.000 pagina's volgens ISO/IEC 24711
  • Originele zwarte inktcartridge met hoge capaciteit van Brother voor grotere printvolumes en lagere kosten per pagina
  • Originele inktcartridges van Brother zijn uitvoerig getest zodat u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, waardoor u tijd en geld bespaart
  • Het gebruik van deze originele Brother LC-422XLBK inktcartridge biedt optimale prestaties en bescherming van uw printer
  • De inktcartridges uit de LC-422XL serie zijn ook verkrijgbaar in de voordeelverpakking LC-422XLVAL, waarmee de printkosten per pagina nog verder verlaagd kunnen worden.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een cartridge waarmee u elke afdruk gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en prestaties? De Brother LC-422XLBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit zorgt van de eerste tot de laatste print, voor betrouwbare resultaten van topkwaliteit. Daarnaast beschikt de inkt over niet-vervagende eigenschappen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling van de inkt bent u er tevens zeker van dat uw printer optimaal blijft werken. 

Bij het ontwerp van Brother inktcartridges is rekening gehouden met de impact op het milieu in elke fase van de levenscyclus, zodat het ontstaan van afvalproducten zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Al onze apparaten en cartridges zijn geproduceerd op een manier die zo min mogelijk invloed heeft op onze leefomgeving. 
 
Originele Brother LC-422XLBK inktcartridge - altijd de moeite waard

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

 
Colour

Andere beschikbare kleuren

LC-422XLC - Cyaan
LC-422XLM - Magenta
LC-422XLY - Geel

Reliability and Quality Assurance

Optimale prestaties en betrouwbaarheid

De ‘Colour Rich Innobella’ technologie van Brother zorgt voor spectaculaire kleuren en mooie, levendige fotoprints. Brother Innobella inkt is zorgvuldig samengesteld voor optimale werking en voorkomt verstopping van de printkop. Dit zorgt voor betrouwbare resultaten en een langere levensduur van uw Brother printer.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother inktcartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen, beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure inktcartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Professionele resultaten

Brother Innobella inkt en papier zijn lichtbestendig, waardoor afdrukken bij langdurige blootstelling aan licht niet vervagen. Met originele Brother inktcartridges bent u altijd verzekerd van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd. Brother staat volledig ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

 
brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om producten aan het einde van de levensduur gratis naar ons op te sturen voor recycling.

 
Authenticity

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer. Ga hiervoor naar: www.brother.com/id 

Terug naar boven