Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1280XLRBWBP inktcartridge met hoge capaciteit voordeelverpakking

Brother LC-1280XLRBWBP inktcartridges cyaan, magenta en geel met hoge capaciteit voordeelverpakking. Elke cartridge print 1.200 pagina's.

€ 86,58 incl. btw € 71,55 excl. btw

Op voorraad

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-1280XLRBWBP voordeelverpakking met hoge capaciteit. De verpakking bevat cyaan, geel en magenta inktcartridges, die speciaal ontwikkeld zijn om het beste uit uw Brother printer te halen.

  • Elke cartridge print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

De LC-1280XLC, LC-1280XLM en LC-1280XLY inktcartridges met hoge capaciteit in dit LC-1280XLRBWBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor dit originele LC-1280XLRBWBP inktcartridge voordeelverpakking met hoge capaciteit, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.