Originele Brother LC-1280XLRBWBP inktcartridge met hoge capaciteit voordeelverpakking

Brother LC-1280XLRBWBP inktcartridges cyaan, magenta en geel met hoge capaciteit voordeelverpakking. Elke cartridge print 1.200 pagina's.

€ 96,39 incl. btw

€ 79,66 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Elke cartridge print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1280XLRBWBP_main

  • Elke cartridge print 1.200 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-1280XLRBWBP voordeelverpakking met hoge capaciteit. De verpakking bevat cyaan, geel en magenta inktcartridges, die speciaal ontwikkeld zijn om het beste uit uw Brother printer te halen.

Meer over dit product...

De LC-1280XLC, LC-1280XLM en LC-1280XLY inktcartridges met hoge capaciteit in dit LC-1280XLRBWBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor dit originele LC-1280XLRBWBP inktcartridge voordeelverpakking met hoge capaciteit, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.
Terug naar boven