Toegevoegd aan mandje

PA-LP-005 Labelstripper voor TJ-serie

Labelstripper waarmee het draagvel aan de achterkant van het label automatisch verwijderd wordt tijdens het afdrukken en opgerold in de printer. Optionele accessoire voor geschikte industriële TJ labelprinters.

€ 380,57 incl. btw € 314,52 excl. btw

Deze originele Brother PA-LP-005 labelstripper is speciaal ontworpen om de efficiëntie en het comfort te verhogen. Door automatisch het draagvel van de achterkant van het label te strippen, terwijl deze wordt afgedrukt, kunnen labels gemakkelijk worden aangebracht. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow bij het verwerken van grote labeltaken. De labelstripper is een optionele accessoire voor geschikte industriële TJ labelprinters en kan door een specialist geïnstalleerd worden.

Kenmerken

  • Automatisch draagvel van het label strippen en oprollen in het apparaat
  • Labeltaken efficiënt uitvoeren
  • Optionele accessoire door specialist te installeren
  • Geschikt voor TJ-4020TN, TJ-4120TN, TJ-4021TN en TJ-4121TN industriële labelprinters

Overview

Verbeter de efficiëntie

De labelstripper is perfect voor alle werkzaamheden waarvoor een professioneel en snel labelsysteem nodig is. Het verwijderen van het draagvel van labels kan vooral bij grote labelopdrachten veel tijd kosten en met dit optionele accessoire wordt de efficiëntie gemaximaliseerd. De stripper is te gebruiken met geschikte Brother industriële TJ labelprinters, zodat er voor elke professionele werkomgeving een krachtige labeloplossing voorhanden is. Verbeter de productiviteit en stroomlijn labeltaken binnen diverse sectoren zoals magazijn, logistiek en productie faciliteiten.

Deze labelstripper kan door een specialist worden geïnstalleerd.

 

Toepassing