Barcode Utility

Automatisch documenten verwerken met de Brother Barcode Utility. Verkrijgbaar vanaf € 249, excl. btw

Beschrijving

Een efficiënte software-oplossing voor het automatisch digitaal opslaan en archiveren van documenten met een barcode.

 

Meer info >

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Het gemak van barcodes

Het scannen van documenten, op de juiste plek opslaan en vervolgens hernoemen, is vaak tijdrovend en arbeidsintensief. Met de Brother scan app ‘Barcode Utility’ worden documenten met een barcode automatisch verwerkt. Dat scheelt een hoop tijd, waardoor de efficiëntie en productiviteit toenemen en de kans op fouten wordt geminimaliseerd.
 
De software voor barcodeherkenning leest de streepjescode en verwerkt het document aan de hand van de informatie die via de barcode wordt uitgelezen. Met behulp van de geavanceerde document routing technologie worden bestanden vervolgens opgeslagen op de gewenste locatie. Een stapel documenten kan automatisch worden gescheiden en elk bestand kan afzonderlijk worden opgeslagen in de gewenste map op het netwerk. Omdat u geen pc nodig heeft is deze workflow sneller en veel nauwkeuriger dan de traditionele manier van scannen.
 
De ‘Barcode Utility’ scan app is bij uitstek geschikt voor het archiveren van documenten zoals facturen, vrachtbrieven, bestelformulieren en andere gedigitaliseerde bestanden die een barcode bevatten of waar een barcode op geplaatst kan worden. De app kan worden gebruikt op zowel nieuwe als bestaande Brother multifunctionele printers en scanners wanneer deze, via activatie software, voor deze specifieke functionaliteit zijn geactiveerd.
Terug naar boven