1. Home Brother
  2. Printers
  3. Ontworpen voor bedrijven

Producten voor professionals

Met meer dan honderd jaar ervaring in het bedrijfsleven, weten we voor welke uitdagingen u staat en hoe u deze kunt aanpakken.

Als eerste heeft u voor de financiële afhandeling volledige transparantie en inzicht nodig in de kosten. Daarnaast is het voor uw IT-afdeling prioriteit dat het printen en scannen van documenten goed beveiligd is. En wat dacht u van gebruiksvriendelijke printers die naadloos integreren met uw bestaande systemen. Vergeet ook niet de milieudoelen die gesteld zijn binnen uw organisatie. Maar het belangrijkste is uiteindelijk dat u en uw medewerkers kunnen beschikken over de meest betrouwbare printers.

Of u nu in zwart-wit of in kleur wilt afdrukken, op A3 of A4, met inkjet- of lasertechnologie, Brother kunt u dit allemaal bieden. Naargelang uw eisen kunt u ook de papiercapaciteit uitbreiden en het touchscreen display aanpassen aan uw eigen behoeften. Dit alles kan op maat worden aangepast, zodat het precies aansluit op de wensen binnen uw bedrijf.

Ons business assortiment biedt u hulpmiddelen om zo effectief mogelijk te werken.

Ontworpen voor bedrijven. Door professionals, voor professionals.

MPS

Geen omkijken meer naar uw printers met Brother MPS

Via Brother MPS Purchase&Click heeft u volledig inzicht in de kosten en betaalt u alleen voor de pagina’s die u daadwerkelijk afdrukt.  Daarnaast worden inkt- en tonercartridges automatisch geleverd en is service standaard inbegrepen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers. 

  • Volledig inzicht en controle over de printkosten
  • Service standaard inbegrepen
  • Automatische levering van verbruiksartikelen

Meer info

Onze printspecialisten willen u graag vrijblijvend adviseren